maanantai 19. heinäkuuta 2010

Hmm

YFUlta soitettiin tossa viikko sitten ja sanottiin että Ranskan yfun perheiden haku systeemi on jotenkin kuukauden jäljessä ja on ihan sikana porukkaa ympäri maailmaa, joilla ei oo viä perhettä. Eli siiis, jos ei siihen alkuperäseen lähtöpäivään mennessä (26.8.) oo löytyny perhettä, niin lähtö siirtyy melkein kuukaudella. Uus lähtöpäivä olis sitten kai 16.9. Sillon ois sit kaikki uudet valmennusleirit siellä sitten niille myöhässä tulleille yms. että ei siinä sinänsä mitään. Ärsyttää vaan vähän, kun olis ollu kiva lähtee jo nyt kohta kuukauden päästä. Tai eihän sitä tiä vielä mutta no niii.. Onneks on Karla ! Mutta nyt nukkumaa, huomenna taas summerjobia. Palaillaan kun tulee infoja !

2 kommenttia:

  1. onneks meil on toisemme ja meiän vertaistukiryhmä !! mut joo saa nähä miten täs ky, toivottavasti molemmat sais nyt ajosi perheen tai sit myöhäs enhaluu olla yksi siel !:D

    VastaaPoista
  2. haha jep ! tää on tuskaaa. mutta onneks kohta on elokuu niin jos sais jotain infoo sit. vituttaa kun kohta ois kuukausi lähtöön jos vois olla varma että se on sillon mutta eeei si !

    VastaaPoista