perjantai 1. huhtikuuta 2011

Poisson d'avril

Siis 1.4. eli siis aprillipäivä eli siis ranskaksi poisson d'avril, suoraan käännettynä huhtikuun kala. Okei. Ei mua oo tänään lähestytty muilla piloilla, muuta kun että äiti soitti ja heitti ehkä paskimman pilan ikinä "Löysin halvat lennot niin tuun ens viikonloppuna Pariisiin." Öö, not?

Huisia että on jo huhtikuu. Vastahan oli joulu? Kohta eli kolmen viikon päästä on taas lomat! Uujee, se tarkottaa sitä, että tasan kolmen viikon päästä oon myös junassa suunta kohti etelää, St Etienneä ja Annin mestoja. Ca va etre supeeer!

Ja aurinko on palannut! Tään viikon oli vähän huonommat kelit. Jotain +15°C, mutta vettä ja harmaata. Tänään kuitenkin taivas selkeni ja asteet nousi takas sinne viime viikolta tuttuun +23°C. Ja nyt ennustusten mukaan ton auringon kuuluis pysyä taivaalla ja asteet siellä +25°C paikkeilla ainakin koko ens viikon. Voi kyllä kiitos!

Niin ja ajattelin alottaa tollasen blogeissa kiertävän haaste systeemin. Se on niinkun sellanen et joka päivälle oma aihe postaukseen. Siä on jotain esittele itsesi, rakkaus, usko, perhe, soittolista, se hetki jnejne. Ajattelin että vois olla ihan mukava, ja kun muutenkin välillä nää postaus ideat meinaa vähän loppua KUN KUKAAN EI KOMMENTOI mitä haluais ja sillain. Sit sen yhteyteen vois saada sitä ranskan kielistä videoo sun muuta. Nyt sitten kommentoitte, jos joku on tätä ihan kauheesti vastaan?

Niin juu ja sitten vielä tähän perään tällänen yks linkki tonne Suomen YFUn blogiin, jonne kirjottelin eilen tekstiä tästä kuluneesta vuodesta ja muuta tommosta. Käykää ny vilkasee! TÄSTÄ

Eipä mulla muuta, jatkan lagailua ja odottelen ruokaa. Pizzaa, mmmm

Bisous, Katri

5 kommenttia:

  1. elämä on yhtä lagailua, ihanaa lagailua. teemat jees. t M

    VastaaPoista
  2. juu videota kehiin!!:)) ja en oo kyllä varma ootko tällasen jo tehny mutta ois hauska jos kertoisit kaikkee siitä kaupungista jossa asut. ja kuinka kauan oot muuten lukenu ranskaa ennen kun lähit kielimatkalle??

    VastaaPoista
  3. Joo en oo tehny, se ois tarkotus tehä tässä keväällä kun saa kivoja keväisiä kuvia ja muuta tollasta:)
    Ja ennen kun lähin vaihto-oppilaaks niin olin lukenu ranskaa siis puoli elämää (6 vuotta) mutta siis ihan oikeesti en oppinu koulussa mitään. Ihan vaan ne tosi tosi perus alkeet eli super minimaalisesti. Että voin sanoo oppineeni kaiken ranskan tän vuoden aikana enkä kauheesti huutele sitä että miten kauan oon lukenu, koska se on noloo kun en oo sinä aikana oppinu mitää!
    Ja videoo tulee jos on tullakseen, kyllä luultavasti:)

    VastaaPoista
  4. HEpsan katoin ton yfu-blogin linkin ja luin sen kirjottamas tekstin.:) wäääh vitsi oon kyllä kateellinen sulle kaikesta siittä mitä oot saanu kokea siä,vaikka välillä varmaan onki ollu just huonojaki aikoja.:/ :p mut se kaikki et on oppinu just ittestää hirveesti ja toi mitä kerroit tuolla.:) mieti sitten joskus vanhempana kuin hieno muisto tää on sulle! :)<3
    Tosiaanki sitä ranska videoo mä haluun nähä;DD!
    <3 kaivaten: Eskari (pian täysi-ikäinen:o)

    VastaaPoista
  5. no en jaks ikin luq näit ni en comment ktz sasu

    VastaaPoista