torstai 31. maaliskuuta 2011

Torstai lagaus

Mulla oli sellanen fiilis, että jotain asiaa olis, mutta nyt kun tänne blogin puolelle pääsin niin ne ajatukset, jos niitä ikinä oli, haihtuivat tuhka tuuleen. Oliko tarpeeks pitkä lause?

No ainakin voisin kertoo jotain tosta eilisestä. Eli me lähettiin luokan kanssa Le Mans kaupunkiin sellaseen media-konferensiin. Mulla ei ollu aamulla vielä lähtiessä mitään ajatusta mihin oltiin menossa, koska olin jotenkin missannu sen tiedon tunnilla, mutta siinä se päivän mittaa valkeni. Eli siis no kyseessä oli sellanen jonkun sortin media journalismi mielipiteiden jako seminaari tai muuta vastaavaa, joka oli suunnattu lukiolaisille jotka on ES eli ekonomia linjan opiskelijoita. En tiedä paljonko meitä siellä oli mutta veikkaus joku 2 000 lukiolaista? Mutta tää on erittäin villi veikkaus.


Ensin siellä oli sellanen yhteinen avaamistilaisuus jonka jälkeen jakauduttiin ryhmiin ja kaikilla oli sellaset omat käsiteltävät aiheet. Meijän luokka oli sellasissa, joista toinen käsitteli sosiaalista mediaa yms ja toinen oli nimeltään "vivre ensemble" eli elämää yhdessä, siellä käsiteltiin rasismia ja discriminationia (onko tää syrjintä suomeks?). En ihan kaikkee saanu noista jutuista irti, mutta sen mitä sain niin oli ihan mielenkiintosta. Toi ois ollu tosi jees suomeks. Sitten tossa noiden välillä oli picnic -muotoinen ruokailu eli siis päivän kohokohta. Eväinä mulla oli kinkku juusto voi-leipää,omena, suolasia ja makeita keksejä, karkkipussi ja omenamömmö jutut. Eli hyvin pärjäsin! Sessiot lopetettiin sitten yhteiseen johonkin yhteenveto tyyppiseen juttuun siinä klo 17 pintaan ja takasin koululla oltiin 19:30. Eli sellanen keposa 12puol tunnin päivä.


Eilen myös vaivasin päätäni ostamalla junalippuja ens lomille. Siis oli sellasta säätöö ettei ikinä. Meni joku 3h ostaa muutama hassu lippu. Nyt vaan sitten toivon sormet ristissä että kaiken sen vaivan jälkeen ne liput löytää postista tänne mun käsiini! Jos ei niin mulla on tossa toi viidennen kerroksen kattoikkuna aika hyvin ulottuvilla...


Tänään pääsin jo 12 koulusta, jonka jälkeen oon lagannu, kärsiny suklaan himosta, tyydyttäny sen ja lagannu lisää. Ohjelmassa vielä ehkä joku leffa ja ruoka. Onkin nälkä!



Kuvituksena kuvia eiliseltä. Luokkalaisia ja sitä rataa. Msutakin on jotain kuvia mutta ne on Eleonoran kameralla, enkä oo saanu niitä. Ehkä ne joskus siltä vingun. Fiilaan tota luokkakuvaa, se kirjaston työntekijä ei oikein hallinnu tota kuvausta.

Mutta nyt alan valkkaa leffaa, bisous!

4 kommenttia:

  1. haha blondi kapa keskell
    bma

    VastaaPoista
  2. kuulosti niin perinteisiltä ranskalaisten piquenique eväiltä, nam! Maman

    VastaaPoista
  3. Sun blogikirjoitus on huippu hyvä yfun sivulla, onnittelut tuotoksesta ja upeista ajatuksista.Ritu

    VastaaPoista