tiistai 8. maaliskuuta 2011

Parasta viihdettä

Hmm, ollaan Annin kanssa meillä. Meillä on lanit! Kuinka huikeeta?
Tämä KooMikko saapui siis eilen siinä kuuden jälkeen puol tuntia myöhässä olevalla junalla. Eilen vaan lagattiin, katottiin pari muumi jaksoo ja Aladdin. Niin joo ja tehtiin meijän illallinen vai mikä lie päivällinen. Tortillaa. Ihan mahtavaa! Käytiin sitä myös kaupassa joka oli kiinni (mikä sulkemisaika on 19h30?) mutta sitten löydettiin joku sellanen pikkukauppa meijän talon vierestä paluu matkalla, kun oltiin ensin kävelty kilsa sinne kaupalle ja sama takas. Mutta mää kyllä vannon ettei se ollu mennessä auki... No jokatapauksessa saatiin ananas ja vähän muuta.

Tänään sitten ryömittiin sängyistä ylös ennen puolta päivää, syötiin lounas joka oli ööö pihviä joo. Sitten joskus siinä kahen maissa lähettiin Nantes-cityyn ja minä mun kaupunki tuntemuksella esittelin hoodeja. Käytiin ostamassa pirun kallista suklaata sellasesta suklaakaupasta ja sitten yhestä toisesta kaupasta Annin matkaan lähti muutama Disneyn klassikko: Hercules, Mulan ja Aladdin. Käy! Sitten saatiin kuningasidea: IKEAAN lihapullille. No, sitten mentiin. Kierrettiin koko paikka ja katteltiin kaikkia kivoja juttuja ja kerroin meijän maailmankaikkeuden rumimmasta oudon mallisesta keittiöstä pinkkeine ilmanvaihtoputkineen ja paskanvioleitteine kaapin ovineen (terveisiä kotiin!). Sitten päästiin asiaan eli IkeaFood. Lihapullat oli alennuksessa, 10kpl lisukkeella 2,45e. Halvaks tuli! Ja olipas hyvää. Porukka katto vähän oudosti kun me vedetään hullua ateriaa klo 16 eli siis täysin vastoin Ranskan ruokailu kulttuuria (lounas klo 12, illallinen klo 20).

Sitten jatkettiin toiseen kerrokseen, käytiin läpi heräteostos -alue ja päädyttiin IkeaFood kauppaan. Jännä? Ostettiin sieltä sitten laivalta tunnettuja bilar-karkkeja ja ikea-suklaata. Kun kerta halvalla sai! Sitten lähettiin Ikea-jätskien kanssa kiertään siinä samassa rakennuksessa olevaa ostaria. Etsimme Annille vyötÄ, koska hänen housunsa tippuivat. Löysimme sitten sattumalta minulle American Apparellin turkoosin hupparin (oikeesti äiti tartten tätä!). Ja siis vyö löytyi myös. Housut pysyvät nyt ylhäällä.

Sitten kävimme kaupungissa vielä ostamassa muutaman kortin ja sitten kahvilassa kirjottamassa ne ja juomassa kaakaot. Anni oli tyhmeliini ja antoi kaakaonsa jäähtyä, jonka jälkeen makuelämys ei ollut enää niin huikea. Luonnollisesti. Soitin myös äitille ja muistin että on naistenpäivä. Terkkuja vaan sinne Härmälä Gossippiin!

Sitten ilta alkoi hämärtää ja lähettiin kotia kohti. Nyt täällä kotona ollaan syöty, lagattu ja nyt meillä on lanit. Mahtavaa eikö? Anni tossa just ryövää leffoja yheltä harddriveltä ja mää kirjotteleen shaibulia tänne kaikkien iloks! Niin joo ja vahingossa lukitsit kissan katolle. Illan ohjelmassa on vielä mm. suklaata ja Muumipeikko&Pyrstötähti.

//Edit: Annin omien sanojen mukaan meneillään on ihan kovemman luokan HardDrive-raiskaus, ei pelkkä ryöväys. Annilla on tunnetusti vähän kovemmat otteet ollu näiden kaikkien "laillisten latausformaattien kanssa"...

5 kommenttia:

  1. Sounds like a great life!
    Hyvää naistenpäivää myös teille upeat nuoret naiset! T maman

    VastaaPoista
  2. hahahahaha a:::D:D:D:D:DDD nyt nauroin kyllä vedet silmissä :DDDDD

    VastaaPoista
  3. Meitin keittiö on ihan PRO, noi värit tulee ihan just muotiin, ei kande vaihtaa !!!

    VastaaPoista