tiistai 15. maaliskuuta 2011

Video jubailu

Heipä hei ja hyvää iltaa! Tässä tulee maailman noloin ja epäonnistunein jubailu video, mutta on se nyt julkastava kun vaivalla kuvattiin ja muuta. Kuulostan oudolta, näytän mammutti valaalta ja miksi syön tikkaria? Tässä siis esimakua tuleviin blogi kirjotuksiin eli mitään kovin fiksua ei kannata odottaa. Mutta joka tapauksessa, enjoy!



P.S. Haluatteko tänne jotain videoo missä puhuisin jotain shaibaa ranskaks? Ja jos haluatte, niin aiheita kehiin! Ja muutenkin paljon kommenttia kaikilta, khitos!

10 kommenttia:

  1. hieno video, hyvä tunnelma, super filles t Maman

    VastaaPoista
  2. kiva kuin teillä on äidit mielessä, täällä hymy korvissa katselin teitä; ritu

    VastaaPoista
  3. Ihan huikee video :D "terkkuja äidille!" haha:D

    VastaaPoista
  4. joojoo ranskaa kiitos! :) öö voit vaikka puhua jostain koulusta, hostperheestä, kuluneesta päivästä emt :D

    VastaaPoista
  5. hahaha joo haluan kuulla kun puhut
    karpake videossa
    bma

    VastaaPoista
  6. JOOOOHUISAA !!! kerro vaikka siitä miten sun vaihtarivuos on menny ja miks suosittelet sitä muille!! :D mut heeeiii; osaatsä nyt puhuu silleen jo ranskaa et voit puhuu koko ajan kavereitten kaa ranskaa et ei tarvii puhuu enkkuu enää ollenkaan??:))

    VastaaPoista
  7. Anonyymi: Siis joojoo en mä oo puhunu kavereitten kaa englantia moneen kuukautee:) siis se olivaa ekat pari kuukautta. Välil puhutaa viel mun host veljen kaa, mut seki on jo aika hyvin saatu et puhutaa vaa ranskaa. Ja joo no koitan joskus tehä ton ranska videon, failaan varmaan ihan huolella mutta ei se mitää=D

    ja BMA hiljaa, karpaketta tuleee

    VastaaPoista
  8. mäkin haluun nähää ku puhut ranskaa:P eli sellasta videoa khitooooos!
    Oli jotenki outoa nähä eskaria tossa sillain ns livenä.:D
    t: kikka7

    VastaaPoista
  9. loistava video! :D =)

    VastaaPoista
  10. juu ehdottomasti video jossa puhut ranskaa, kerro vaikka mitä oot tehny sielä koko aikana että tulis pitkä;) mahtava video muuten!:D tai kerro mikä on erilaista ranskassa kuin suomessa(jos on) jajaja minkälaisia eri tapoja ja minkä laisia ihmiset:))

    VastaaPoista