tiistai 15. maaliskuuta 2011

Back to school

Parin viikon loma sujahti ohi aika äkkiä. Varsinkin toka viikko oli ihan huikee Suomi-tytsyjen kanssa. Siitä St Quentinin reissusta tulee kuitenkin sitten aivan omat settinsä, kunhan vaan saan Jassulta mun muistitikun jonka unohdin niille, hehhe, niin saadaan huikeeta kuvamateriaalia sitten tänne samalla!

Loman aikana täytty 200 päivää Ranskassa, nyt on jäljellä enää päälle 100 eli 3puoli kuukautta. Aika kuluu kyllä aika hitsin nopskaa. Mutta en oo vielä päättäny onko se että enää vai vielä se päälle 3 kuukautta. Toisaalta täällä sujuu jo aika mallikkaasti ja tollain, mutta kuitenkaan en oo mitenkään juurtunu tänne tai ei oo tullu mitään Ranska-rakkaus fiiliksiä. Mun elämä on kuitenkin Suomessa ja siellä on niin paljon kaikkee mitä odotan ja ikävöin ja no siellä vaan on koti.

Eilen siis jatku koulu erittäin koomaus merkeissä, väsytti niin jäätävän paljon. Aamulla angstattiin Annin kans kilpaa tekstareiden välityksellä, mutta päivä muuttukin sitten ihan hyväks. Juttelin aika paljon kaikkien kanssa ja hengailin koulun jälkeen tunnin Samian kanssa ja saatiin jubailtua paljon kaikkee ja tuntu jotenkin sujuvammalta toi puhe kun yleensä. En tiedä miten se on mahollista, kun just on puhuttu viikko lähes pelkkää suomee... Ehkä tauko teki hyvää tälle mun ja ranskan viha-rakkaus suhteelle?

Eilen kotiutu myös Zoé ja Odile etelästä ja oli jotenkin tosi hilpeetä kotona. Ne toi sieltä myös joku 10kg tuoreita hedelmiä! Ah, ne on hyviä. Passion hedelmää, mangoo, ananasta, banaania ja sit jotain iha random. Sitten dain tuliaisks niiltä sellasen ison rantapyyhkeen. Saa nähdä kuinka kauan tää kevyt ilmapiiri säilyy tuolla huushollissa, sellanen fiilis että se alkaa haihtua tässä lähi päivinä...

Nyt oon koulussa, käsitellään 1er gare mondialea eli ensimmäistä maailman sotaa. En jaksa yhtään keskittyä, enkä oo ees ihan perillä mitä pitäis tehä. Tant pis!

Palailen loppuviikosta himo tarinoiden kanssa, pysykää linjoilla!

Bisous, Kapa

1 kommentti: