tiistai 29. maaliskuuta 2011

100 ahead

Tulin nyt ihan nopeesti kirjotteleen kuulumisia sillä välin kun hiukset kuivuu. Äsken oli siis tosiaan liikuntaa ja tällä viikolla laji vaihtu, pingpongia! Ja jos joskus mainitsin että pyramidin on perseestä, niin puhutaanko hetki tästä pöytätenniksestä?

Kuitenkin siis viikonloppu oli ja meniihan rattosasti, vaikka olikin vähän kurja kun alko taas vähän tälläset sateet kun viime viikko oli niin nättiä aurinkoo. Perjantaina puhuttiin Johannan kanssa koneella ja se valitti kylmää ja että haluais ulkomaille. No sit me hiffattii et oho mähä asun Ranskassa ja Johannalla ei oo enää koulua. Näiden oivallusten ohjaamana oltiinkin sitten saman tien lentoyhtiöiden kotisivuilla kattelemassa lippujen hintoja. Ja nyt on serkulla HKI-PARIS-HKI liput toukokuun ekalle viikolle! Fiilaan tätä, ja siihen on enää vaan kuukausi! Eli luvassa siis extepore-vieras kotoo. Kivaa!

Viikonloppuna tuli myös 7kk täyteen ja eilen päästiin tähän otsikon etappiin, eli 100päivää jäljellä. Mää oon ehkä huolestuttavan perillä tästä ajan kulumisesta? Lauantaina oli sitten myös yhen Morganen synttärit, jossa oltiin Victorin kanssa. Oli lepposa ilta, mutta sieltä ei oo mitään kuvia kun unohdin kameran lataukseen.

Ja eilen oli hullu panostus päivä koulussa! Aamulla oli 2h ekonomian koe ja sentään yritin vastata siihen ja sainkin yhteen kysymykseen kai ihan järkevän 10 rivin vastausken. Ja loppuajan hinkkasin sellasta taloustiedon käännös juttua. Se on perseestä, mutta tein kuitenki! Sitten oli englantia 2h ja siinä oli koe, jota en tietysti muistanu. Mutta se meni helposti freestylellä ja kirjotin kauheet setit siitä murhanovellsita mistä se koe oli. Sitten oli SVT eli bilsaa, ja siinä panostin kaikki muistiinpanot yms. Mutta siis kuinka paljon elämää helpottaa joku PowerPoint? Siis ihan oikeesti...

Mutta nyt kuitenkin lähen laittaa itteni ihmisen näköseks ja kohta lähen kouluun syömään. Iltapäivällä vielä ekonomiaa, historiaa ja ranskaa. En malta odottaa...

Palaillaan! Bisous, Kapa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti