tiistai 3. toukokuuta 2011

Excuuuse

Apua anteeksi! Viimesimmästä kunnon postauksesta on kai joku 3 viikkoo vai? Tässä vaan nyt on ollu niin kauheesti kaikkee, että en oo jaksanu tai kerenny tänne kirjotella. Elämä on aika mahdotonta välillä.

Nyt on menossa taas 2 viikon lomat. Näistä meiningeistä en kerkee enempää nyt kirjottelee. On meinaa tulossa sellanen romaani tosta viime viikosta... Olin siis St Etiennessä Suomi-vaihtarilla, Annilla, toisen Suomi-tytsyn, Jasminen, kanssa. Alatteko kyllästyä kun oon kaikki lomat vaan näitten kahen muigen kanssa? Joka tapauksessa, niistä seteistä on tulossa ihan oma postauksensa tossa jossain kohtaa.

Eilen kävin Pariisin lentokentältä noutamassa yhen sählän. Serkku nyt sitten vihdoin löysi perille! Suhteellisen mutkattomasti tiemme kohtasivat. Nyt ollaan alku viikko täällä meillä Nantesissa ja perjantaina lähetään viettämään viikonloppua Pariisiin. Meijänkin touhuista tulossa postausta sitten ens viikolla.

Tulin nyt vaan nopeesti ilmotteleen, että oon vielä hengissä. Ei väsytä ja tää yks reissumies nukkuu jo toista tuntia. Huomenna sitten tuoreena taas jatkamaan kaupunki kierrosta....

Palataan luultavasti ens viikolla sitten kun on palattu taas hetkeks takasin arkeen.
Bisous!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti