maanantai 9. toukokuuta 2011

Voihan merde

Miten teillä näkyy tää blogi? Ennenhän tossa oli oikeella noi Tietoja minusta, Blogi arkistot, Tunnisteet ja Lukijat sun muut. Mutta sitten ne nyt on jotenkin maagisesti siirtyny tonne alas enkä saa niitä enää millään revittyä tohon ylös, vaikka en alkujaanksaan oo vaihtanu mitään asetuksia. Perkele. Ärsyttävää, nyt vaan pitää odottaa että tää vaan kiltisti laittais ne tohon sivuun takasin. Eli tällä hetkellä kaikki noi löytyy tuolta alhaalta.

Tänään siis oli paluu kouluun. Ihanaa! Aivan uskomattoman huikeeta. Eikun mitä? Mutta ei tässä oo onneks kun enää 4 viikkoo ja sit alkaa periaatteessa lomat, vaikka kyllä kesäkuun lopussa on ne bac kokeet. Saa nähdä meenkö niihin, hehe.

Alan tänne kirjotteleen tosta lomasta. Siinä vierähtää varmaan muutama ikuisuus. Ensin pitäis laittaa setit St Etiennestä kun oltiin Jasminen ja Annin kanssa, sitten kun Johanna oli täällä ja sitten vielä se äitin niin kovasti toivoma Nantes postaus. Voisin olla nyt myös paistattelemassa päivää ulkona täydessä auringon paisteessa, mutta ei, olen koneella.

Palaillaan, Katri

3 kommenttia:

  1. tervehdys kauniaisista, vähän näkyy erilaisena tämä blogi meille. t Mirja ja Kirsi

    VastaaPoista
  2. Heips, heti kun kävimme kommentoimassa sivuja, näkyi sun jutut takaisin tuossa missä ennenkin oikealla laidalla ylhäällä, eli ainakin tänne päin korjaantui. t maman

    VastaaPoista
  3. Heissan,

    Nyt näkyy kaikki tuossa oikealla mutta kun menen takaisin etusivulle niin tipahtavat tuonne alas...

    Lisää postauksia, vaadin!! :)

    Mira

    VastaaPoista