perjantai 17. kesäkuuta 2011

Ihmeitä tapahtuu

Kello on 8:04 ja oon ollu jo tunnin koneella. On lauantai ja heräsin ilman herätyskelloo. Päivän ohjelma: ei ohjelmaa. Jotenkin luulin, ettei tää olis mahollista. Mun unirytmi on ollu tän viikon ihan sekasin. Tai no voidaan sanoo että se on kerrankin normaali. Oon koko tän viikon heränny aamusin aina viimestään 10:30 ja aina ilman herätyskelloo. Jos tää jatkuu viä pitkään tälläsenä, niin en tiä pitäiskö käydä jossain tarkastuksessa vai olla vaan tyytyväinen.

Joten noöö, ajattelin tulla tänne kirjottelemaan nytten kun eipä tässä paljon oo muutakaan tekemistä. Voisin kyllä mennä syömään aamupalaa. Millonkohan viimeks oon syöny aamupalaa, ainakaan sillain että olis ollu oikeesti aamu...

Tää lomailu on ollu aika rentoo. Aika liian rentoo itseasiassa, tekemiset on ollu vähän vähässä, kun kaikki nyt lukee niihin kokeisiin plus toi sää nyt jotain pelleilee. Täällä on satanu kaks viikkoo ja seuraavan keran aurinko nähdään pilvettömältä taivaalta viikon päästä. Jes?

Eilen oli ihan järkyttävä ilma. Tuuli 30km/s ja sato vettä vaakasuoraan aina sellasina kuuroina ja olin varma, että meijän katto lähtee irti. Kuitenkin uhmasin tätä syys säätä ja lähin kahvilla noitten perustyyppien kanssa. En tiedä auttaako nää nimet nyt mitään, mutta perustyyppeihin kuuluu siis mm. Victor, Antoine, Morgane, Eléonore, Natacha, Pierre ja pari muuta. Sitten illemmalla tylsistyttiin kilpaa Zoén kanssa kotona, niin päätettiin lähtee leffaan kattoon Kung fu Panda 2. En oo nähny sitä ekaa, mutta olihan toi ihan viihdyttävä.

Sitten leffan jälkeen jäin kaupunkiin Clemencen kanssa ja mentiin yhteen paariin muutamaks hetkeks. Puhuttiin kaikkee syvällistä ja mietittiin mm. että jos matrix onkin oikeesti olemassa. Ja no muuta kaikkee yhtä huikeeta.

Eipäs tässä, alle kaks viikkoo aikaa Ranskassa ja 18päivää Suomeen. Jee? Buu? Nyt taidan oikeesti mennä aamupalalle, nälkä!

à bientôt, Kapa

4 kommenttia:

  1. rentoo ja tärkeetä! t Maman

    VastaaPoista
  2. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA KABAAAAAAA

    VastaaPoista
  3. jos päivät kuluvat nopeasti,ompa sinulla vuosia vielä jäljellä!

    VastaaPoista