keskiviikko 15. kesäkuuta 2011

Tulee vettä vettä

En mää tiä mitä voisin tänne kirjottaa. Kaikki aina sanoo, että aamusin pitäis herätä aikasemmin ettei mee koko päivä hukkaan. Tänään heräsin jo klo 9 ja mitä paskaa mää muka teen tässä ennen puoltapäivää? Hyvin olisin voinu nukkua sinne asti. Tuli sekin nyt todistettua.

Maanantaina lähettiin perheen kanssa pienelle road tripille tonne länteen päin rannikolle. Anteeks, oon ihan hirveen huono näitten paikkojen nimien kanssa. Ei se kovin kaukana ollu St Nazairesta. Käytiin sitten sellasessa pikkukylässä syömässä yhessä Creperiessä. Oli ihan jees hyvää.



Sitten kun lähettiin sieltä niin kierreltiin vähän siellä sun täällä ja mentiin tollasen alueen ohi missä oli merivettä tollasissa lammikoissa ja sieltä sitte otetaan suolaa sellasella haravalla. Se nyt on vähän hankala selittää, mutta siis jokatapauksessa siellä tehtiin merisuolaa ja sitten teiden varsilla oli jotkut aina myymässä sitä suolaa pusseissa. Tossa kuvassa, jos joku nyt ei ymmärrä, niin noi valkoset keot on siis sitä suolaa. Jännittävää!


Sitten ajeltiin käymään vielä tollasella rannalla. Oli tosi hassua jotenkin että pystyttiin kotoo ajaa autolla vajaan tunnin matka tollaseen "lomakohteeseen". Tossa oli toi rantsu ihan täydellinen, hienoo hiekkaa ja ranta on kans hyvässä kunnossa ja lapsiystävällinen (onko tää jostain lomamatka-oppaasta suoraa?) tuolla vesirajassa kun kävin vähän läträä, ja sitten toi piiitkä ranta oli ihan täynnä kaikkia hotelleja. Nyt oli vaan vähän huonot ilmat.


Ilmoista puheen ollen, mulla oikeesti menee v... sikana huuruun nyt (kiitos Johanna tästä)! Olen Ranskassa, olen lomalla, eletään kesäkuun puoliväliä ja täällä on kylmä. Viimenen viikko on ollu aivan paskat ilmat ja tuolta kun kattoo francemeteo.meteo/france niin ei oo hurraamista tulevallakaan viikolla. Mun rusketusrajat ehtii kuihtua jos ei kohta ala tapahtuun! Juu... Kävin tuolta tarkistaan, niin siellä näkyy 10päivän ennuste. Sataa joka päivä. Jes!

Mää vähän sillain tylsistyn täällä nyt, kun on noin huonot ilmat ja sitten kun kaikki panostaa nyt noihin tuleviin "YO-kokeisiin" jotka alkaa tänään ja loppuu 28. päivä. Se tarkottaa siis sitä että kukaan ei oo missään vaan kaikki oikeesti vaan lukee ja panostaa. Perkele. Ja sitten mun oli vielä tarkotus mennä Pariisiin melkein koko viikoks. Mutta sitten tuli pari muuttujaa ja no EI SITTEN. Lagaan täällä yksin, onhan tääkin nyt ihan huikeeta. Mulla ois kaikkee pientä tekemistä, mutta oonko tehny mitään. En. Omistan tän nyt ihan totaaliselle lagaamiselle. Eilen en poistunu kotoo kertaakaan. Näitä elämän suuria saavutuksia.

Tänään illalla meen vissiin sitten syömään ulos Clémencen kanssa. Kumpikin tarvii raitista ilmaa ja jotain sosiaalista elämää. Se kuolee tohon Bac-panostukseen ja mää kuolen tähän ylinpalttiseen lagaukseen. Eli siis jotain ohjelmaa tiedossa jeees.

Eipä tässä, aika kuluu aika nopeeta vaikka nää en tee mitään -päivät tuntuukin paljon pidemmiltä kun ne, millon saa jotain myös aikaseks. Mutta nyt aikaansaamisesta puheen ollen, taidankin lähtee nyt vihdoin suorittaa sitä koepakkausta. Mua ei vaan huvittais nähdä sitä 35kg siinä vaa'alla... Mutta joo mää palailen.

TJ 20
Bisous!

1 kommentti:

  1. hajosin tolle francemeteo./meteofrance/france.meteo :DD ja voi sua <3

    VastaaPoista