perjantai 25. helmikuuta 2011

Nalliers & La Rochelle

Viime viikonlopun olin siis Nalliersissa moikkaamassa perhetuttuja. Oli mukavan rento viikonloppu. Ei tehty mitään erikoista, touhuilin vaan lasten kanssa. Pelattiin wiitä ja käytiin leipäkaupassa ja kyselin Antoinelta sen ranskan läksyjä yms. Paijailin myös paljon maailman ihaninta kissaa joka melkein painaa ton meijän Papén laudalta, se oli niiin ihana, tuitui! Lauantai päivä vierähti la Rochellessa. Sinne oli tuolta niiden kotoo joku tunnin matka kai? Jotain semmosta. Oon siellä kuulema joskus pienenä käyny, mutta ei ollu mitään muistikuvaa paikasta. Nätin näköstä, sitten kun ilmakin siinä kahen jälkeen alko lämmetä. Käytiin ravintolassa syömässä. Mää söin kuvailujen mukaan litteetä kalaa, eli onko se sitten turska vai mikä? En tiedä, mutta hyvää oli kuitenkin! Se tarjoiltiin pestopastan kanssa (oliko tämä yllätys että valitsen ruokalistalta ruuan sen perusteella mistä tajuan sanat pesto ja pasta? No mutta se on hyvää...)





Sitten käytiin myös elokuvissa illalla siellä la Rochellessa, kun Antoine niin pitkään jakso kinuta. Mentiin kattoon rien à déclarer. En ihan kaikkee huumoria siitä tajunnu, kun en oo ihan selvillä näistä Ranskan ja Belgian väleistä, mutta ihan hauska se oli kuitenkin.





Lauantai-iltana sitten pääsin myös saunaan! Ihan oikein Suomalaisella kiukaalla ja löylyveteen sekotettu koivu uutetta. Oli kotoisaa! Täällähän ei sisi todellakaan mitään saunoja ole, toi on ihan poikkeus kun meijän isukki on kavereineen käyny sen tonne noille rakentelemassa. Sitten katottiin myös perheen kaikki joululoma kuvat, kun ne oli viettämässä Joulua meillä. Ihan hyvältä näytti, ja en ollu aikasemmin tajunnu että sitä lunta on oikeesti niiiin paljon. Ihan jebu!




Kovasti perhe toivotteli tervetulleeks uudelleen, ja ehkä saatankin mennä siellä jo nyt lomalla käymään uudestaan. Ja jos ei nyt lomalla kerkee, niin varmaan joku viikonloppu teen taas visiittiä. Ilman ei tällä kertaa niin suosinu, mutta seuraavalla kertaa sitten!





2 kommenttia:

  1. tosi kiva, että viihdyit. Antoine on aivan ykköshauska pikkuheppu ja Marie tosi söpöliini tyttö. Ihania ystäviä meillä siellä Nalliersissa.
    keväällä siellä onkin sitten ihanaa kun voi Saunan jälkeen istua pihassa ! Jos Jasmine haluais mukaan niin sanoivat meille että Katri on tervetullut kaverin kanssa.
    t Äiti

    VastaaPoista