sunnuntai 27. helmikuuta 2011

Smart has the plans

Unohdin kai tossa viikonloppuna mainita, että lauantaina tuli tosiaankin se puoli vuotta täyteen täällä Ranskassa. Tätä hullun hommaa on jatkunu siis niinkin kauan, ihan järkkyä. Aika on kulunu kyllä tosi nopsaa, enää tasan 4kk siihen että kone lähtee Pariisista kohti Saksaa ja YFU:n YES -seminaaria, ja siitä muutaman päivän päästä kohti Suomee.

Tän postauksen pointti ei kuitenkaan oo tossa häkellyttävän vilkkaassa ajan kulumisessa, vaan niinkun otsikosta voi päätellä, niin nyt pääsette kurkkaamaan mun viimeisten kuukausien kalenteriin. Mitä kaikkee menoo ja meininkiä ja kaikkia basic juttuja on vielä tulossa. Jotain on jo päätetty, jotain on suunnitteilla ja jotain on semmosia juttuja mitä toivoisin vielä pääseväni tekemään ja kokemaan. Joten siis tässä nyt jotain listaa. Yritän jotenkin laittaa nää fiksusti aikajärjestykseen, mutta eipä se oo niin viimesen päälle, kun ei kaikkeen oo viä niitä ajankohtia päätetty.

- Mexicolainen Marcela tulee meille yöks ja mennään tekee Nantes city-touria ja illalla sitten tarkastaa vähän yöelämää. Ei niin iso juttu, mutta kiva jotain actionia saada tähän lomaan.

- Anni matkaa meille toisen lomaviikon viettoon. Muuten ei ollu meidän ohjelmaa suunniteltu, kun että ainakin lagataan, nauretaan ja leivotaan. Niin joo ja tehdään kuntopiiriä! Ja kai se on taas joku sivistävä kulttuuri kierros taas tehtävä.

- Sitten kun on Annin kanssa pari päivää lagailtu, niin suunta kohti St. Quentinia ja Jassun hoodeja. Siellä on ohjelmassa shoppailureissu Lilleen, yhden Thomaksen synttäri pippalot, lagausta ja hyvää läppää!

- Viikonloppu reissu Pariisiin olis toiveissa ja tavotteissa, matkaseurueena mahdollisesti toimisi tää loistavaks todettu Suomi-combo Anni ja Jasmine.

- Revanssi Nalliers viikonlopusta vois olla ihan mukava ja mut sinne jo lähtiessä pyydettiinkin uudestaan käymään, niin enköhän jossain välissä sielläkin poikkee.

- Zoen synttärit on kans tulossa tässä joskus keväällä. En tiä tapahtuuko sillon mitään erikoista, mutta onhan synttärit ny aina silti synttärit, joten ansaitsevat paikan tapahtumalistallani.

- Evan (suomalainen) luokse viikonloppu visiitille, siks vaan kun tavallaan lupasin. Ja en oo käyny Rennesissä ja siellä on myös kivoja shoppailu paikkoja, hehe.

- Seuraavalla lomalla, joka on siis joskus öö 7 viikon päästä, niin olis tarkotus mennä Annille St. Etienneen juhlistamaan sen ikääntymistä. Onhan 18v aika turning point!

- YFU järkkää meille vielä ilmeisesti yhen aluetapaamisen, eli siihen sitten menee taas joku viikonloppu joskus.

- Olis ihan kiva vielä päästä käymään Lannionissa moikkaamassa kaikkia uusia tuttavia siellä. Ehkä me vielä Victorin kans mennään joku viikonloppu tai sit seuraavalla lomalla. Saa nähä!

- Sitten on noi Bac -kokeet, eli niinkun ylppärit. Can't wait...

- Kun muutama kaveri pääsi tonne DisneyLandiin kesätöihin ens kesäks, niin niitä olis tarkotus sitten mennä morjestaan Pariisin kesäkuun alussa. Olis ainakin pirun helmee!

- YFU YES, neljän päivän vaihto-oppilasvuoden huipentuma kaikille Euroopan sisällä (esim. Suomesta Ranskaan tai Tanskasta Italiaan, ei Suomesta Jenkkeihin tai Canadasta Ranskaan) vaihdossa olleille nuorille. Se kuulostaa aika kivalta hommelilta, ihan hyvä tapa päättää tää kokemus.

Siinä nyt olis niinkun pääosin noi mitä tähän mennessä on saatu suunnitteille. Muutoksia varmaan tulee, kaikki jutut ei ehkä onnistu ja jotain varmasti tulee lisää, mutta tässä näin ensimakua.

Nyt syvennyn täyttelemään ensi vuoden opintosuunnitelmaa ja katteleen aikki kurssit tohon taulukkoon, mitä ens vuodeks haluaisin ottaa. Hajoilen tohon touhuun, mutta se on ny hoidettava. Ja pitää olla tyytyväinen siihen, että saa ite valita mitä kursseja valitsee!

Pusipusi, Katri

1 kommentti:

  1. hyvältä kuulostaa suunnitelmat. Kivoja juttuja tiedossa. ja tuo BAC, kuinka huikeeta!
    Mamman kukkaro kyllä kevenee, mutta...

    VastaaPoista