perjantai 4. helmikuuta 2011

You got the flower

Nää otsikot on aina jotain huikee tasosia sisäpiirin letkautuksia.



Oho! En oo kirjottanu viikkoon, huikeeta. Viimesin viikko on omistettu aika lailla ärsytykselle ja sen huipentumille (vitutukselle). Meillä on aika paljon mielipiteitä tästä Ranskan YFUsta monien vaihtareiden kesken, mutta en nyt rupee täällä sen enempää avautuun. Viime viikonloppuna oli siis se meidän Bretagne-Pays de Loire alueitten puolivuotismiitti. Meni hermo ja hermo ja hermo. Mutta oli myös kivaa kun näki kaikkia noita vaihtareita, vaikka lähinnä mentiinkin pikkuporukassa, jossa oli Eva (suomi), Humberto & Marce (mexico) ja sit Victor ja Morgane, jotka oli siellä vapaaehtosina. Kyllä sitä tuli muittenkin kaa jotain puhuttua mutta tällä kokoonpanolla mentiin aika pitkälle.



En nyt jaksa selittää mitä me tuolla tehtiin, ei mitään kummallista. Jotain shaibakeskusteluja, yhteisleikkejä ja avautumista, rannalla chillausta ja kaikkien tekemiä jälkiruokia. Ja sit meistä tehtiin myös joku lehti juttu ja siihen otettiin kuva. Jee. Mutta en jaksa enempää selitellä kun alkaa vaan ärsyttään.





Toivotaan nyt kuitenkin että fiilikset lähtis tästä sillain aika nopeeseen nousuun. Toi 40min päästä alkava historian 2h koe ei kauheesti auta asiaa, mutta jospa sen jälkeen? Onhan nyt sentään perjantai! Victor kai lähtee Pariisiin jos se olikaan tää viikonloppu, mutta se hylkää mut enkä pääse taaskaan mukaan=( Ankeeta!





Pariisista puheen ollen, pari kaveria pääsi Disney landiin kesätöihin että niitä on sit kesäkuussa mentävä moikkaan! Kuin helmi. Oon kanssa kelaillu hakee sit vuoden päästä kesäks Disneyyn kesätöihin, vielä ei onnistunu kun oon täällä YFUssa kiinni heinäkuuhun asti plus täytän 18 vasta syyskuussa.

Ja ens viikko aijotaan ainakin Annin kanssa pitää kokonaan Suomettomana ja mä yritän myös facebookittomana. Ollaan siis lukematta suomeks, puhumatta suomeks, tekstaamatta suomeks, kattomatta leffoja muuta kun ranskaks, soittelematta kotiin (paitsi jos äiti haluaa keskustella ranskaks) jnejne. Eli siis ei tuu sitten blogiinkaan sillon kirjotuksia! Jos tää nyt millään tulee onnistuun... Katotaan alkuun nyt viikko, mutta myöhemmin pitäis kyllä pärjäillä pitemmänkin aikaa. We'll see!

Mutta jjooo eipä mulla kai mitään muuta tärkeetä ollu. Taidan vaan lopettaa etten vahinogssakaan ala alukoon tänne jotain shittii. Koska nyt on just sellanen fiilis.

TerkkujaRanskanyfulle!

Bisous, kapa

//EDIT

Tulin nyt kotiin päästyä täydentämään tätä kirjotusta kuvilla ja muulla tommotteella. Nyt on jo paljon paremmat fiilikset kun aamulla oli tuolla hypärillä! Historian koe ei siis todellakaan ollut menestys, en ees yrittäny tehä sitä kun se oli sellanen essee muotonen että piti colonisationista kirjottaa jotku hullut setit niin mää skippasin suht hyvällä omalla tunnolla. Muuten oli oikeestaan ihan kiva päivä koulussa! Puhuin paaaljon enemmän mitä yleensä noille mun kouluhengaustyypeille (en tiä vielä voinko sanoo niitä kavereiks, onkohan mulla liian korkee vaatimustaso siihen kaveri titteliin?) ja osallistuin keskusteluihin ja tommosta kaikkee.

Kohta lähen lenkille jo !toista! kertaa tällä viikolla. Juoksen tonne keskustaan ja moikkaamaan Linusta, joka lupas antaa mulle lainaan Skinssin 3&4 kaudet! J'adore

Bisous

3 kommenttia:

  1. haloooo, mitä, mitä mitä? Blogi bien sur en francaise!!!! ta maman

    VastaaPoista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  3. mäki osallistun ;)); bah ouuii ta mere a raison, ecrit ton blog en francais ma poulette <3

    VastaaPoista