sunnuntai 5. syyskuuta 2010

+30°C ja kuolema

Aaaaa täällä on hothothot. Ookoo en sais valittaa mutta tuskastun kun hikivaluu ja aurinko porottaa. Tänään oltiin Victorin ja sen jonkun söpön ranskalaiskaverin, joka ei puhunu sanaakaan englantia, kanssa kattomassa tua loire -joen keskellä olevassa saaressa sellasta isoo elefanttia jonka kyytiin pääsi ja se makso paljon. Sellanen ihme hökötys. Sitten Victor osas kertoo aika paljon siitä saaresta muutenkin, kun se oli kuulema viime vuonna tehny siitä jonkun 100 sivusen lehtiön, niinkun esitelmän kouluun. Ja sain ilokseni kuulla että mulla on sama homma edessä tänä vuonna! Aiettä en malta odottaa.
No sit Victor jäi hengaa sen kaverin kans kun mää lähin huitelee yksin kaupunkiin. Täällä on kaikki kaupat kiinni sunnuntaisin, vaan jotkut ravintolat ja jätskikiskat oli auki. Mulla oli hirvee jano ja meinasin kuihtua auringon paahtamilla Nantesin kaduilla kunnes näin valon. Jätskikiska josta ostin minttusuklaa jäätelön ja pullon vettä. Kiitos! Sit kävin ottaa ympäriinsä vähän jotai kuvia joita laitan tänne myöhemmin.
Sit loppuilta vietettiin Zoén mukaan "super-sunday":ta kun piti päällystää koulukirjoja. Se oli aivan vhitutuksissaan ja mää vaan nauroin. Sit kun kaikkien onneks se päällystysmuovi loppu kesken, niin innostuttii piirtelee sellaseen tauluun. Siitäkin materiaalia luvassa myöhemmin. Ruoka oli taas hyvää nam!
Huomenna kouluun vaikka en oo ihan varma onko joku lakko et ei ois kouluu mut mennään silti varmuuden vuoks tai jotain? En oikein ottanu siit selvää, mutta joka tapauksessa taas luvassa mahtis herätys kello 6:00. Bonne chance Katri !

p.s. toi perhe sano tänään et niitten mielestä oon jo edistyny ymmärtämises että tajuun jo enenmmän kun sillonkun tulin viikko sitten. Oujee

7 kommenttia:

  1. oukei ca va tres bien sitten kielen kanssa ja joka päivä helpottaa lisää! ja syksyn myötä myös helle helpottaa, mutta sitä ei kannata kiirehtiä. nautiskele ja laita viestiä jos tarvitset villasukkia...! t Äitykkä

    VastaaPoista
  2. Moro, löysin tän blogin jotenkin Googlella etsimällä. Haluaisin itsekin lähteä tässä vaihtoon jossain vaiheessa, pitäisi saada tuo koulu vaan johonkin vaiheeseen.. Tuun varmasti seurailemaan tätä!
    Olisipa tääläkin vain tuommoisia lämpölukemia vielä..

    VastaaPoista
  3. Heii, kiva blogi, mutta hankala lukea! Voisit käyttää kappalejakoa niin helpottais vähä.. :D thanks!

    VastaaPoista
  4. joo on kyl tos ain välillä on tollanen et vaihtanu rivii mut kai vois pistää kunnon välin:)

    VastaaPoista
  5. oliks sul kouluu? mul oli tänää peräti kolme h kouluu.... :D

    VastaaPoista
  6. joo mul oli ihan normisti:D

    VastaaPoista