keskiviikko 1. syyskuuta 2010

I'm nervous

Herään joka aamu vaan myöhemmin, tänään en kerenny syömään aamupalaa kun oli jo ruoka. Ei oo vältsis mikää hyvä juttu koska huomenna alkaa koulu !APUA! ja sinne on lähtö aina siinä 7:15.
Tänään käytiin kaupungilla ostaa Victorille hajuvesi ja farkut. Se oli niin hyvä kun käytii jo yks päivä katteleen niit hajuvesiä et minkä se ottaa, nii kun se vertaili niit ja arvioi ja välillä se 'ei keksinyt oikeita sanoja kuvaamaan tätä tuoksua'. Lopulta se oli joku sweet petit orange mutta ei siltikään? Tuli kauhee himo mennä käymää kaikissa kaupoissa ja ostaa kaikkee mutta hillitsin itseni kun mentii sit viel käymää koululla viemäs mun jotai papereit mitä eilen täytettiin tääl kotona.
Sit joskus 5aikaan Zoé ehdotti et lähetää uimahalliin. Sit me lähettiin tosta tramilla johon muuten tänään sain sellasen kuukausilippu homman jonka kanssa kerkesin tänää jo failaa bussis. Följyttii siel uimas jonkun aikaa ja sit tultii kotiin ja oltiin kumpikin iha nälissämme. Sit joskus puol 9 oli ruoka, namnam oli hyvää pastaa ja sellasta kastiketta. Oon muuten syöny täällä paljon sellast mitä en oo halukku syödä suomessa! Esim. sipulia, kaikkia sellasii mössöjä ja kastikkeita, salaattia jossa oli etikkaa ja kaikkee tälläst. Äitin täytyy olla ylpee nyt! Tääl on kyllä hyvät ruuat näillä, kaikki maistuu mitä on lautaselle isketty.
Oon iha paineis ton koulun kans kun oon siäl nii salee ihan kujalla enkä tajuu mitään ja kukaan ei kuitenkaa puhu englantia ja kaikki luulee et osaan ranskaa mut hehe en osaa. thanks god victor on siä niin voin sit mennä sille itkee jos on jotai problemssia. Se on kyl nii hyvä että se on olemassa, se selittää kaikkii juttui ja auttaa jos oon iha sillee täh. C'est génial! Koulusta lisää settiä kun se nyt ensin pääsee alkuunsa.
Xavier sano et ne soittaa täs joku päivä jollekkin joka osaa sanoo noista koris jutuista et pääsisinkö pelaa johonki jengii tääl. Ja eilen oli muuten panostus kun käytii Odilen kans pyöräilee tuol joen varrel, se reitti oli kuulema joku 11km. Täähän näyttää ihzn lupaavalt et en istukaa koko vuotta sohval, kato telkkaria missä on kaikki ohjelmat dubattu lol ja syö pain au chocolat, vaikka tänään kyllä söin yhen hups.
Eikohän se olis aika tän koululaisen mennä nukkuun jos mahdan saada unta koska oon ihan paineissaaaa, mut ehkä mää handlaan! Asioilla on tapana hoitua, vai mitä Saskia?

Bonne nuit, Katri

3 kommenttia:

  1. Hyvää koulun alkua Lysee Jules Vernessä Katri! Kuulostaa upealta.
    t Mamma

    VastaaPoista
  2. hahaaaa khunnolla jotain baskettiä siellä:D määkin tahtoisin olla siellä, täällä on kylmää,tylsää,koulua,ressiä!
    pärjää<3

    VastaaPoista
  3. Jep, ne hoituu sano minun sanoneen!!

    Suklaaleipää? Mmmm...

    VastaaPoista