maanantai 18. lokakuuta 2010

En keksinyt hyvää otsikkoa

Hmm, maanantai. Uus viikko. Tän viikon perjantaina alkaa vacaaaaance aiettä oon kyllä niin loman tarpeessa tää koulu ja ranska ja kaikki puuduttaa mut kuoliaaks. Ja muutenkin nyt iskeny vähän sellasta masennusta. Ei kauheesti mutta tuntuu että kulttuurishokki tai muuten vaan suomi kaipuut tekee tulojaan. Mutta me kestämme sen! Siihen ei siis mitään syytä tai sillee, et kaikki menee täällä perus hyvin. Tuntuu vaan että kieli ei edisty ja ihmisä alkaa ärsyttää pikkuhiljaa kun en puhu ranskaa ja blaablaa. Ja koulupäivät on edelleen aika turhauttavia kun ei hirveesti uppoo esim ekonomia ja tollaset.

Ja mua ärsyttää kun täällä koulussa on niin tiukkaaaa. Ah suorastaan odotan normaalia koeviikkoo, normaalia poissaolo käytäntöö, tunteja joihin voin oikeesti osallistua ja kaikkee muuta ihanaa mitä on Hatsun lukiossa<3 En olis tätä ehkä uskonu sanonavi mutta näin se vaan on.

Tänään oli taas bloggaus ja aamulla ei sit "päästy" englannin tunnille. Eli tänään oli aika iisi päivä: 1h englantia, 1h ekonomiaa, 4h vapaata ja tunti SVT. Nyt varmaan meen kotiin ja heitän kamat ja lähen kaupungille ja kauppoihin. Tarviin ostaa tumput koska hurrr täällä on aamusin jo superkylmä! Ja sit kengät varmaa ja voisin kattoo jotain takkii ja no tollasta jotai. Katotaa jos nyt löydän mitää kivaa. Niin se vaa on et aina kun ois rahaa nii ei löydy mitää ja sillon ku on veloissa ja ihan rahaton nii ois vaikka mitä joka akupassa mitä vois ostaa.

Muttajooo, ja niin joo haha katoin mtv3 katsomosta Vedetään Hatusta missä me oltiin katsomossa hahahaha Saskia! siitä se sun tv-ura lähtee etenee.

Nyt lähen kotsaa ja sillee, morjes!
Katri

P.S. Nauran teijät koloon siäl Suomessa sen lumenne kans haha letkeetä, hyvää talvea!

1 kommentti: