perjantai 8. lokakuuta 2010

Viikonloppu ja muita pläänssejä

Nyt oon koulussa koneella vaikak perjantai ei oo konepäivä apua! Mutta sovitaan vaikka näin että tää korvaa huomsen 1h datausen, sillä viikonloppuna en kerkee koneelle. Huomenna lauantaina lähetään ajeleen St. Lohun Normandiaan host tädin Elisabethin 50v. pippaloihin. On kai ihan hyvän kokoset pirskeet kyseessä. Tosi kiva päästä näkeen tätä mun host sukua täällä vaikka en usko että voittaa tätä Jokisten aatelistoo! Siel on kuulema mun serkkuja ja tollast, ne on kuulemma kaikki kyllä yli 20v mutta eipä se haittaa. Toivottavasti viini virtaa ja tulee mukavat juhlat!

Sit mennään samalla reissulla käymään Mont Saint Michelinillä, joka on kyllä jo kertaalleen nähty pari vuotta sitten mutta ei paljon paina! Kiva mennä siä käymään, vaikka Zoé olikin vähän eri mieltä, hah.

Sitten pitemmälle tulevaisuuteen, siihen aikaan kun oon viettäny täällä patonkien ja hurjapääkuskien maassa jo 4kuukautta, eli jouluun, niin ehkä lähetään ehkä lasketteleen ja hiihtää ehkä alpeille viikoks joululomalla. Odile kerto tästä suunnitelmasta eilen ja sano että ei oo vielä yhtään varmaa, että ei oo varauskai tehty tai mitään. Mutta ois kyllä tosi jepa!

Sitten kun tosta lomailusta tuli puhe, niin hitsin hitsi kuin siistii ois lähtee etelä-Afrikkaan host perheen kans moikkailee Victorin ja Leon host perhettä siellä, mutta tää reissu suoritetaan vasta kesälomalla jollon oon jo onnellisesti (tai vähemmän onnellisesti) Suomessa.

Ja Suomessa olemisesta tuli mieleen, että mun paluupäivä taitaa olla siinä 5-6.7. mitä mun päättelykyvyllä voidaan arvailla, koska vaihtovuosi loppuu kaikkien Euroopan vaihareitten yhteiseen 4 päiväiseen tapahtumaan Saksassa, ja sen loppumispäiväks on ilmotettu tiistai 5. heinäkuuta. Mutta jooo ei kai tässä muuta, lähen GoSporttii ostaan treenilaukkuu ja 13.45 jatkuu englannilla.

Saluuut, Katri

5 kommenttia:

  1. Kivaa sukulaisviikonloppua ja Normandian maihinnousua! Sano terkut Mont Saint Michelille! ja älä kastele jalkojasi.
    ps.Tänään tuli kirje, ja täytyy nyt vielä todeta että älä huoli, kyllä tätä blogia seurataan tosi tiiviisti. Ihania tarinoita.
    Bisous. Mamma.

    VastaaPoista
  2. ahhaa, katri, sut on bongattu ohjelmasta Vedetään hatusta. Saskia myös!:D Nättiä.

    T. Anniserkkushi.

    VastaaPoista
  3. kortti tulossa! oú sont les fruits?
    ou´est le vin?

    VastaaPoista
  4. Loistavaa kirjoitusta jälleen kerran Katri, pitäisko meidän "aatelisten" miettiä von etuliitettä.

    terv. arska

    VastaaPoista
  5. Le vin est nul! j'aime pas:D
    Ja Von vois olla aika cool! Katri Von Jokinen... joo kyl se käy

    VastaaPoista