maanantai 20. joulukuuta 2010

2010

1. Oletko saanut uuden ystävän tämän vuoden aikana? - joo! moi Hentsu=) Ja Jasmine ja Anni!! ja kaikkia helmiä kavereita paljon

2. Oletko tehnyt jotain tänä vuonna, mitä et ole ennen tehnyt? - Joo kaiken näkostä sitä on tullu kokeiltua, he he. Mutta kai tää Asun vuoden Ranskassa kielitaidottomana ilman perhettä -systeemi on aika ratkaseva.

3. Oletko seurustellut tämän vuoden aikana? - Noh, kai se lasketaan

4. Kerro pari parasta muistoasi tältä vuodelta? - Kaikki kesähömpötykset (helsinki,ybf,jurassic,härlem...)

5. Oletko riitaantunut kenenkään ystäväsi kanssa kuluneen vuoden aikana?- En mää sanois, en oo. Tietysti siis sellassta pientä hermot menee -juttua on ollu havaittavissa (ÄLKÄA HYSSYTTÄKÖ) mut siis joo en oo=)

6. Oletko muuttunut paljoa viimeisen vuoden aikana? - Oonhan mää tainnu vähän kasvaa, siis toivottavasti henkisesti vaan. Nää strategiset mitat riittää iha mulle. Mutta ei huolta, kyllä eskari vielä osaa toilailut!

7. Oletko lihonnut? - voi kyllä

8. Oletko saanut porttikieltoa minnekään tämän vuoden aikana? - en muistaakseni kyllä

9. Oletko ollut elokuvissa YKSIN tämän vuoden aikana? - En oo

10. Oletko ottanut tatuointia/lävistystä viimeisen vuoden aikana? - en oo enkä edellisinäkään. Oon nössö.

11. Kuka oli paras uusi tuttavuus? - Paljon on kaikkia huvittavia tuttavuuksia jotka on sit aina jääny siihen hetken syvälliseen(?) keskusteluun, mutta tollasia pysyvämpiä ny on toi Hamsteri ja Helge ja tollaset=)



12. Synnyttikö kukaan läheisesi? - Ei, harmi!

13. Kuoliko kukaan läheisesi? - ei

14. Missä maissa kävit? - No ihan kuiva vuosi matkustelun kannalta! Ruotsi ja Ranska vaa

15. Mitä haluaisit vuodelta 2011 sellaista, joka ei onnistunut vuonna 2010? - Hmm, uusia kokemuksia ja enemmän heittäytymistä. Olihan näitä jo tänä vuonna, mutta lisää kaivataan. Ja no kyllä se kai maaginene 18v kans jotai meinaa vai hä!

16. Mikä päivämäärä säilyy muistissasi vuodelta 2010? - 26.08.10

17. Vuoden suurin saavutuksesi? - Täällä sitä ollaan

18. ...ja suurin epäonnistuminen? - No ekana tulee mieleen ei niinkään epäonnistuminen, mutta fail, kun nukuin Mikkelin juna-asemalla ensin tunnin junaa venattuani, kyseisen junan ohi, jonka jälkeen piti venata viä 5h seuraavaa. Oli voittajafiilis!

19. Kärsitkö vammoista? - öh en muistaakseni, ei ainakaan mitää vakavaa

20. Mikä oli paras asia, jonka ostit? - En oo tainnu tehdä hirveesti järkeviä hankintoja.

21. Kenen käyttäytyminen ansaitsi kiitosta? - Kavereiten varmaa aina välillä (en ihan 100% allekirjota näitten esim härlem-ghettojen puolesta, onko kaikki ollu nii kiitoksen arvosta...) Ja no kaikkien ketkä on tehny jotain kivaa tai kannustavaa nii kiitosta vaan! Esim Victor, se on nii hupaisa. Nii ja äiti kun se jo Suomessa vähän löysäs mun kyttäystä ja no täällä Ranskassa tietysti ei sitä enää kiinnosta melkein ollenkaa. Hyvä vaa! Hehe



22. Kenen käyttäytyminen aiheutti ahdistusta? - öh, no näitä on joitain, mutta eipä sen vakavampaa

23. Mihin käytit suurimman osan rahoistasi? - kesätoilailuihin, juniin ja vaatteisiin

24. Mistä innostuit eniten? - kyllä mä tätä Ranskaa fiilaan. Ja viimekesänä tapahtu vaan kaikkee nii mahtavaa. Ja sit innostun aina organisoimaa

25. Verrattuna tähän aikaan viime vuonna, oletko onnellisempi vai surullisempi? - erilailla

26. Lihavampi vai laihempi? - villiveikkaus että lihavampi, moi vaan nutellapurkille

27. Rikkaampi vai köyhempi? - rikkaampi! and i feel great. Jatkakaa kotopuolessa vaan samaan tahtiin sitä rahan laittoo nii johan kelpaa!

28. Mitä olisit toivonut tekeväsi enemmän? - Hmm, juttuja varmaan.

29. ...entä vähemmän? - tähän ei o vastausta, kai oisin voinu kyllä ragee vähemmän. Vaikka yleensä oonkin aika lauhkee! (oon oikeesti, vaikkei porukat uskokaan!)

30. Miten aiot viettää joulun? - En oikein ihan tarkkaan tiä mitä tuleman pitää. Mutta ainakin erilailla kun tähän asti.



31. Jos voisit mennä ajassa taaksepäin ja muuttaa yhden hetken menneestä vuodesta, mikä se olisi? - En mää keksi tähän

32. Rakastuitko vuonna 2010? - emmää kai sillai

33. Kuinka monta yhden illan juttua sinulla oli? - siis no näitähän riittää. ei.

34. Mikä oli mieluisin tv-sarja, jota seurasit? - salkkarit, lol. Ja Skinssin 1&2 kaudet DVD:llä lasketaan?

35. Vihaatko tällä hetkellä ketään, jota et vihannut viime vuonna samaan aikaan? - En mää vihaa ketään, paitsi satunnaisesti ja hetkellisesti raivo pääseekin valloilleen

36. Mikä oli paras lukemasi kirja? - en kerenny lukee hirveesti. Jotain noita perus Agatha Cristie varmaa.

37. ...entä musiikillinen löytö? - Tykkään kyl Bruno Marsist ja The Soundsin löysin sillee iha kunnol ja öh, no emmä tiä onko löytöi mut muistoi kyl sitäki enemmän.

38. Mitä halusit ja sait? - Vuoden Ranskassa.

39. Mitä halusit, muttet saanut? - Toinen koira ja järkkäri ja läppäri.

40. Mikä oli vuoden suosikkielokuvasi? - Hömhöm en tiä. Elle s'apellait Sarah oli ainaki iha jees. Ja no onhan noita iha hyviä ollu. Ja Disney -leffat on kestosuosikki!

41. Mitä teit syntymäpäivänäsi? - Empä just mitään. Oli kakku ja tollaset mutta eipä muuta.

42. Ketä kaipasit? - Kyllähän sitä Suomi-elämää ja kaikkee mitä siihen kuuluu niin kaipailee. Jopa koeviikkoja, mitä?

43. Mikä tai kuka sai sinut pysymään järjissäsi? - järjissäni?

Oli hyvä vuosi, kauheen nopeeta se hurahti loppujen lopuks. Kapa(lempäälä) kiittää!

6 kommenttia:

  1. Köyhä vuosi matkustelun suhteen??? Mietis vähän, kun jotkut ei pääse mihinkään tai joskus mutta harvoin! Sait vuoden ranskassa joka minun käsityksen mukaan on aika kallis, joten koita olla tyytyväinen siihe mitä sinulla on! Anteeksi tämmöoinen kommentti, mutta teki vain mieli huomauttaa asiasta.

    VastaaPoista
  2. Se oli ehkä vähän sillain sarkastinen, pahoittelut jos e iollut tarpeeksi selkeästi ilmaistu ja pahoitit mielesi:)

    VastaaPoista
  3. Juu, ymmärrän =) Blogiasi on kiva seurata, voisit kirjoitella siitä mitä pääsi sisällä liikkuu.. No kumminkin nauti loppuajasta ranskassa! Toista mahdollisuutta ei tule lähteä, joten koita NAUTTIA joka hetkestä =)

    VastaaPoista
  4. oon nyt lukenu sun koko blogin läpi :D meni vaa joku 2h ja pitäs herää huomenna 6.30 joulujuhlaan... FAIL! nojaa, oon ite kanssa miettiny tota vaihtari vuotta ja just ranskaan (oon tosin jo ite aika hyvä ranskassa kun oon siellä asunu ja nyt ranskalaissuomalaisessa koulussa) ni voi olla ainaki toi alku vähä erilaine kokemus :D mut siis miks mä kirjotin tänne nyt vaikka en sua tunnekkaan oli sanoakseni et oli tosi kiva kuulla noinki yksityiskohtasesti sun fiiliksistä ja vuoden kulumisesta, ja se jotenki vaa voimisti mun halua lähtee ranskaan, eli kiitos! :DD toivottavasti et kelaa et oon joku iha freak mut joo

    toivottavasti kaikki menee hyvin loppuaikana ja oppisit vaikka tota kieltä lisää ja saisit itsevarmuutta puhua enemmän niitten kanssa :)

    VastaaPoista
  5. Moikka Noora! eiku just kiva kuulla kaikkien höpinötä ja tommosia, kaipaisinkin lisää kommentteja kun niitä tulee just sillain äitiltä kerran viikos et jee kiva kirjotus! eh kiitti.. mut siis joo vaik ei tää aina nii helmee okaa ollu nii kyl suosittelen lähtemist et niin monta kokemusta rikkaampana tulee suomee ja näi et joo great!

    Ja ton kielen kaa oonkin vähä innostunu jo, et puhun varsinki host-perheelle tosipaljon enemmän ja myös sillai oma alotteisesti. Paljon on tekemistä viel varsinkin tän ihan järkyttävän aksentin kanssa, mutta kyl täältä noustaan!

    Ja mahtavaa että jaksoit lukee kaikki mun kälätykset, haha, ei aina niin kovin tärkeitä juttuja meinaa! Mutta kommentoi vaan jatkossaki;)

    VastaaPoista
  6. Bisous ma cherie t Maman

    ps. kyllä minä mietin joka päivä mitä murulle kuuluu, mutta en viitsi aina soitella ja tekstailla kun olet niin kaukana ettei mamma ennätä avuksi jos on joku pulma. Mielessä olet ja uskon ja toivon että järkeä riittää.

    VastaaPoista