perjantai 10. joulukuuta 2010

Hassuttaa

Tai on outo olo. Lagaan vaa ja on taas vähä ikävä Suomee ja kavereita. Alko myös väsyttää pirusti ja en sanonu sanaakaa englannin tunnilla vaikka yleensä aina kerron kaikki vastaukset. En myöskään jaksanu/ei huvittanu vastata Jasminen tekstareihin, mikä on siis jotai jo aika vakavaa. Ja oon iha varma että kualen jouluna kun en oo Suomessa vaan täällä. Vaikka en tiä jos täällä oliskin hauskempi joulu kun kotona kaikkien kivojen sukulaisten, joulupukin ja hyvien ruokien seurassa. Mutta tälläin etukäteen on sellaset jouluna tulee ikävä -fiilikset.



Oon niin ilone että tänää alkaa viikonloppu. Tarviin unta. Je lepoa. Ja leffoja ja ruokaa ja lagausta vaan. Joo ja nenäliinoja. Ei tää flunssa ole viäkän ohi. Koko ajan yskin suun täydeltä jotain räkäklimppejä syvältäsisimmästäni (eikö kuulostaki hyvältä) ja taskut on täynnä markiä nenutsuliinoja. Mahtavaa. Halusin jakaa tän teijän kanssa!

Vielä on tunti englantia ja si pääsen kotii. Viikonlopun ohjelma: ei ohjelmaa. Tai no saatan tehä makaroonilaatikkoo ja sit meen kai toiseen kertaa kattoo sen Harry Potterin kun Zoé kaipaa seuraa ja se ny kuitenki oli ranskaks nii osa sujahti vähän ohi, nii eipä toinen kerta kai pahaakan tee. Joten näissä merkeissä suuntaan kohti viikonloppua ja lopulta vikaa alkavaa kouluviikkoo ennen lomaa!

Bon courage sinne pakkasiin!

kuva weheartit.com

2 kommenttia:

  1. kiitos tsempistä pakkaseen. sitä riittää.
    Tsemppiä sinne viimeiseen kouluviikkoon!

    VastaaPoista
  2. hei olin ite viikon Nantesin lähellä ranskalaisten perheessä ja siellä oli ihanaa!! :-DD

    VastaaPoista