maanantai 13. joulukuuta 2010

Bonsoir

Viikonloppu oli ja meni, vähän liiankin nopeeta. en nyt jaksais kyllä koulua. se on niin puuduttavan tylsää eikä oo muutenkaa mitää motivaatioo. Mutta sieltä se loma tulee kohta, enää neljä koulupäivää ja sitten se koittaa! Mulla ei o kyllä viäkään mitään joulufiilistä. Missä ensinäkin se lumi? Onneks me sitten mennään ees sinne Alpeille niin jotain lunta tähänkin talveen.

Ja no nii kai tosta kuluneesta viikonlopusta vois jotain pistää tuleen, vaikka eipä siinä ny mitään ihmeellisempiä. Perjantaina käytiin Zoen ja Odilen kans kaupoilla nopee ja sit meille tuli sellane pariskunta aperitiiveille ja siinä se ilta sit rullas. Istuskeltiin tossa olkkarissa, tai no muut istuskeli, mää ja Zoe katottiin muuten leffaa paitsi sillon ku haistettii aian joku uus ruoka joka oli tuotu pöytään nii rynnättiin sinne seuraks. Katottiin scary movie 2 ja alotettiin Kikin lähettipalvelu kunnes sit iski kipee väsymys ja mentii nukkuun.

Lauantaina ajattelin että vaan lagaan, kun olin ihan kuollu kuluneesta viikosta, mutta empä si lagannukaan. Nukuin kyllä siihen asti että oli lounas ja host vanhemmat ei vieläkään ymmärrä miten teen sen, etten herää kun hotellin puhelin soi koko ajan tai Victor ja Zoé tappelee ihan raivolla tms. No mulla on unenlahjat aina aamusin varsinki. Ja no sit kun olin siitä kunnolla heräilly ja käyny suihkussa niin lähettii Victorin kans kuuntelee jotai sellasta rumpukonserttia jossa oli sen rumpukoululaisia soittamassa. Se oli sellasessa pikkusessa tabac -kuppilassa. Oltiin siä hetki ja sit lähettii kaupungin kautta kotiin.

Odile oli kertonu mulle pari päivää sit jostain Suomalaisesta kahvilasta täällä, niin päätettiin sit lähtee käymään siellä. No ei se ollu Suomalainen, mutta Scandinavialainen. Pitäjä on puoliks Tanskalainen ja siellä oli aika kansainvälinen ilmapiiri ja sillain kodikasta. Oli ruotsalaisia ja muita kahvittelemassa. Sit siel oli kirjahyllyllinen kirjoja jotka kerto Pohjoismaista ja bongasin tietty parit Suomi-kirjat sieltä kokoelmista.
Madam Bla, the Scandinavian Café

Sit selitin aika paljon Odilelle kaikkee Suomesta ja yritin selittää meijän koulujärjestelmää ja et mihin Kaisa menee lukion jälkeen (mikä hemmetti on lähihoitajakoulutus ranskaks). oon muutenkin ihan fiiliksissä kun oon nyt ruvennu puhuun paljon enemmän silleen vapaaehtosesti! Että ei vaan sillon kun multa kysytään jotain, ja voin vastata jotain enemmänkin kun vaa oui c'est vrai tai jotai vastaavaa. Vielä on paljo parannettavaa mutta on tää ny jo hei jotain! Nii sit se kahvilan omistaja kutsu mut sellasee glögi iltaan, joka on huomenna kai joskus viideltä, ja sinne on tulos joku toinenki suomalainen ja oon ihan fiiliksissä siitä! Ja muutenkin helmee jeejee jotain oma oikeeta tekemistä jajaja muutenkin.

Sit lauantai iltana mentiin Victorin kanssa Stephanielle viettää iltaa jollai 15 hengen porukalla. Ite en saanu hirveesti illasta irti kun olin ihan tööt ja vaan lagasin ja sit tuli kaikkee kot-ikävää ja kaveri-ikävää ja rupesin angstaa. Mut oli se ilta iha jees silti, ja oli kaikkee hyvää syömistä! Joskus 2 aikaan sieltä kotiuduttiin.


Sunnuntaina muistaakseni nukuin pitkään ja lagasin ja öö niii joo kävin Zoen ja sen parin kaverin kans leffassa kattoon sen uusimman Narnian. Se oli ihan fine, vaikka menikin pari juttua et miks täs nyt näin tehtiin, nii vähän ohi. Sit puhuin BMA-Sannin kans webissä ja riehuin Zoén kans ja piirreltii jotai ja tollast. Pelattii myös pitkästä aikaa Wiitä. Ja sunnuntain olin muutenkin jo paremmilla fiiliksillä.

Tänään heräsin kouluun jo 7 ja menin suihkuun ja kaikkee! Hämmästyttävää. Odile ja Xavierki naureskeli, et ootsä kipee vai miks heräsit "jo nii aikasi" ja kävit suhikussaki. lol. Mut en oikeest tajuu miks en voi herää 20minuutti aikasemmin nii kaikki aamut näyttäytyis mulle paljon kirkkaampina. mutta ei, mää vetkuttelen vällyissä ihan viimeseen asti että varmasti¨lähen ovesta peikko-look päällä, myöhästyn bussista ja juoksen koululle, ollen silti 2min myöhässä (mikä täällä sisi on vakava, uskokaa)

Mutta ehkä tää aiheeton lörpöttely vois nyt saapua tiensä päähän, voisin iskee tähän pari kuvaa ja jatkaa dataamista, ehkä katsoa myös elokuvan. YouTuben Disney arkistot on päivän kun päivän pelastus!



Bon soirée, Katri

2 kommenttia:

  1. se on hyvä, ett hodaat tajuuvas ja bamlaat yhä enempi.

    VastaaPoista
  2. AAAAäääääaäaäa ikävä KATRI!! :/ <33 tuu takas jo! kirjotin sulle kirjeen. pitäs viä löytää kirjekuori ja postimerkki sekä kaivaa se osote jostain..;D ni sitte sais senki vihoi postii.:)

    ps rakastan tota (Bannerin?) kuvaa missä pidät tota karttaa:D se on niin Katria<3
    T. rakas eskari

    VastaaPoista