sunnuntai 23. tammikuuta 2011

Friday, happyday! Saturday, happy day!

Mulla on ollu tällä viikolla aika hyvät fiilikset, koulussakin oli välillä ihan ok(!) ja parani vaan loppuviikkoa kohti. Tää viikonloppu oli kiva kun oli kaikkee touhua enkä vaan lagannu. Perjantai-iltana siis lähin Victorin ja Pierre-Sachan kanssa kattomaan yhden Julesin bändin konserttia l'Ile de Nantesiin. Siellä on sellanen semi-kallis ravintola/baarialue, niin siellä oli sitten se konsertti. Sisäänpääsy oli 3e ja se oli aika täynnä se paikka, vaikka ei se niin kovin iso ollukaan. Näin siellä myös muutaman meijän luokkalaisen, mm. Samian, joka on yks niistä tytöistä, kenen kanssa pyörin koulussa. oli kiva nähä kouluajan ulkopuolella ja kun hengasin sen kans jonkun aikaa kahestaan niin sai jotain puhuttuakin. Koulussa se on hankalampaa, kun kauhee pälätys kuuluu vaan koko ajan ja oon ihan kujalla puheenaiheista enkä ikinä saa tai ees yritä saada puheenvuoroo. Niin oli mukava saada jotain keskusteluakin aikaan, vaikka pysyttiinkin aika perusaiheissa.



Se konsertti oli ihan hyvä, pojat soitti hauskaa musiikkia, sellasta rockin ja semmosen jonkun sekotusta. En mää tietysti niitä kappaleita tuntenu mutta mikäs siinä. Ei me siellä sit kuitenkaan kauheen kauaa viivytty, joku pari tuntia, kun haluttiin päästä vielä julkisilla kotiin. Täällä on aika huonot yöliikenteet. Tai ainakin musta tuntuu että Tampereella on ainakin paremmat, että viikonloppusin busseja menee koko yön oikeestaan, ainakin meille päin. Täällä on vaan muutama yöbussi jotka ei mee enää 2 jälkeen. Eli me löydettiin itteme kotoo jo siinä puolen yön aikaan.

Lauantaina nukuin pitkään, pelasin GuitarHeroo, söin ja datailin ja kirjotin päiväkirjaa, kunnes illalla päivällisen jälkeen lähettiin Victorin kanssa rientoihin yhen Pierren luokse. (voi ette uskokaan kuin näitä Pierrejä riittää...) Siellä oli sama porukka niinkun aina näissä illanvietoissa. En ymmärrä kuinka nää jaksaa aina hengata ihan samalla kokoonpanolla ilman ketään vierailevia tähtiä edes. Mutta no, mikäs siinä! Oli tosi lepposta ja olin enemmän nyt messissä kaikissa jutuissa ja tanssin ja lauloin ja kaikkee kikkailin siä. Sain jopa jotain kuviakin otettua! Oon tosi laiskasti käyttäny tota kameraa, mutta en voi sille mitään että aina kun yritän ottaa sillä kuvia niin rupee suorastaan vituttaa kun niistä tulee ihan paskoja. Järkkäriä ikävöidessä... Mää oon äitille ikuisesti katkera kun se ei antanu mun ottaasitä tänne mukaan!







Pierreltä päästiin sitten kotiin nukkumaan ennen kolmee ja "aamulla" heräilin suihkun kautta ruokapöytään. Meille tuli lounastaan yks joku sukulaispariskunta joittenka nimiä en muista tai että ketä ne niinkun oli sillain suvullisesti. Ankeeta. Nyt vaan lagailen ja datailen ja voisin kai kattoo jotain koulujuttujakin, jos siihen kerta pitää alkaa panostaa...

On tää elämä välillä ihan mukavaakin! Toivottavasti jatkuu samalla linjalla. Jee! Tässä viä pari kuvaa, toisessa mun vakio kuvauskohde Papé ja sitten ennen ja jälkeen kampaajaa, että huomaatte ettei paljon mitään eroo tapahtunu. Latvoista vaan katkottiin mun nelihaaraset ja juurikasvu värjättiin pois.





Terveisiä Suomeen, pitäkää lippu korkeella!

2 kommenttia: