tiistai 18. tammikuuta 2011

Yläsysteemi

Ei mulla ny taas muuta kun että kysyn onko hyvä toi otsikkokuvahomma? En löytäny jotenkin kivoja kuvia tohon, en tiä onko noi hyvät. Onko?

Bsx, Katri

13 kommenttia:

  1. Ihan hyvä mutta kielinatsi kun olen niin aksenttimerkit puuttuu :p
    T. Tamperelainen anonyymi

    VastaaPoista
  2. niijoo toi otsikko failaa kun se ohjelma millä tein tota niin ei tunnistanu é ja pisti vaan kysymysmerkin niin ajattelin si että ehkä tän kestää:) kestääkö?

    VastaaPoista
  3. Apua, ja juuri kun olin halunnut ottaa kopion siitä sinun vanhasta sivustosta, löytyyköhän se jostain. Tämä on muuten tosi kiva jos ei suorastaan fantastinen. Kivat kuvat, mutta kaipaan kyllä kuvia Nantesista !!!! jonnekin sivuille. ei välttämättä tähän, ja minusta se jossa oli se sinun ihana kuva kartan kanssa voisi olla joku päivä hetken taas olemassa jotta saan printattua siitä kopion muistoksi!!! ja se eka etusivu myös, se kuva ilmasta käsin. Mutta laita mulle siitä vinkki ennenkun taas vaihdat tätä yläkuvaa. t Mamma

    VastaaPoista
  4. mikä vanha sivusto se on vaan toi kuva... ja mulla on kumpikin kuva koneella tai ainakin se jälkimmäinen.

    VastaaPoista
  5. Toi on hieno :)! T.Teemu

    VastaaPoista
  6. toi on tosi kiva! Ja löysin just tän sun blogin ja jään ehdottomasti seuraamaan, itsekin suunnittelen vaihtovuotta Ranskassa tai muussa ranskankielisessä maassa, joten tää on niin kiinnostavaaaa! :))
    www.mymmelina.blogspot.com

    VastaaPoista
  7. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  8. AAaH! Kuka onkaan tuo maailman kaunein tyttö tuossa oikimmaisessa kuvassa etualalla? Ooh.... <3 eikun oho, sehän oon minä :o
    Kymmenen pistettä ja papukaijamerkki! ;D

    VastaaPoista
  9. niin siis juuri tuota yläkuvaa tarkoitinkin, että siitä vanhasta haluaisin saada printin. Mutta jutellaan tästä fbssä. Tosi hieno tää on!t maman

    VastaaPoista
  10. vautsi kiitti pitkästä kommentista mun blogissa! :) Nii tulin nyt sit tänne vastaamaan, jotta varmasti näät tän! :D Tosiaan joo oon aatellu lähtee jonneki ranskankieliseen maahan vaihtoon 2012-2013, eli oon siis -95 syntynyt. Oon jo kuullu että YFU olis the oikea järjestö, sähän oot sen kautta kans etkö? Kannattaako lähtee Ranskaan? Oliks Ranska sul ykköstoiveena vai haitko esim Sveitsiin? :) Oon ite asunu pienenä vuoden Ranskassa, joten sikäli kulttuuri nyt ainaki on ihan tuttua, kun on siellä tullu käytyy useemmat kerrat. :D Mietin kans ranskankielistä Kanadaa, mut YFUlta ei taida sinne päästä.. Ja kiitti ku linkitit niitä blogeja, pitääki käydä heti kattomassa! :)

    VastaaPoista
  11. Suurkiitos neuvoista! :) Enköhän mä keksi jonkun hyvän paikan ja jaksamista sulle sinne ja kaikkee hyvää sun vikoille kuukausille Ranskassa! :))

    VastaaPoista