lauantai 15. tammikuuta 2011

Viikon teema: aikaansaaminen

Eli kuten tuolta alemmasta postauksesta saatto lukee, niin mulla ei tossa viime viikolla ollu mitkään parhaat meiningit. Sitten kuitenkin alkuviikosta ajattelin että nyt oikeesti tarvii tehdä tälle asialle jotain, ja niin mää tein. En nyt mitään kovin huikeeta, mutta muutamia pikkujuttuja kuitenkin. Tässä nyt muutama pointti:

- Kysyin hosteilta muutamia juttuja, joita en vaan ollu saanu aikaseks kysyä. Esim missä on suutari ja voinko mennä Jasminelle lomalla jne.
- Sain lähetettyä vastauksen kai 7 kirjeeseen.
- Sain käytyä varaamassa ajan kampaajalle ens keskiviikoksi
- kävin lenkillä (!!!)
- Menin koristreeneihin jonka jälkeen vielä lähin tarkastaa menot yksistä salibandy reeneistä (ks alhaalla selvitykset)
- En oo iha niin paljoo ollu koneella ja tehny koulun jälkeen muutakin kun vaan lagaillu
- Parina päivänä koulussa oli hetkittäin ihan ookoo
+ jotain pieniä juttuja

Tänään ajattelin tehdä ranskan tehtäviä ja kirjottaa lauseita Alppi-sanastosta, kun Odile ehdotti että voisin tehdä ja sit se tarkistais, niin saisin harjotettua mun verbitaivuttelua. Mun verbitaivuttelut on meinaa yhtä kankeita kun tää taivuttelija itse (kuntotestien venytysprosentti 2%). Sitten kohta lähen kai kattoo Zoén käsipallo peliä jos löydän sinne yksin tramilla ja illalla katon varmaa taas jonkun leffan. Huomenna voisin tehdä englannin läksyt ja käydä vaikka lenkillä!

Niin siis toi salibandy juttu oli aika random. Ne ruotsalaiset, jotka sillon joskus kuukausi takaperin tapasin siellä Glögi-illassa, pyysi mut pelaamaan niiden joukkueeseen. Ne kuulema etti lisää pelaajia ja kun vahingossa mainitsin että oon joskus pelannu niin... No mää ajattelin että mikä ettei. Eipä mulla nyt tässä sosiaalisessa elämässä ja vapaa-ajan vietoissa oo kauheesti hehkuttelemista, niin voishan siä mennä käymään ja kattoo mikä on meininki.

No torstaina sitten mietin että tänään voisin sinne mennä ja koriksen jälkeen sain sitten Linukselta kyydin sinne hallille. Siellä oli sitten ehkä joku 15 noin 20-50 vuotiasta miestä plus yks nainen pelailemassa. Mää sain mailan lainaan ja heti oltiin mukana geimeissä. Se oli ihan lepposta, se oli sellanen amatööri porukka, ettei mitään superpelaajia, eli oikein passeli mulle. Oli myös hauskaa porukkaa ja otti mut hyvin mukaan ja jotain vitsaili Suomesta ja kaikkee tollasta.

Sitten kun treenit loppu klo 22, niin olin sanonu Odilelle että joo enköhän oo kotona siinä 22:15. No ei se ihan niin menny. Kun poitsun oli käyny suihkussa, niin treenilaukuista nostettiin viinipullot ja kaljat pöydälle ja niitten kaverina oli lohta, leipää ja juustoo. Lähetin sitten Odilelle viestin että no en taida ihan sillon viä olla kotona... Siinä sitten syötiin ja juotiin (ei äiti, minä en juonut, en tykkää kaljasta enkä viinistä) ja höpöteltiin ja mää lähin yhden Thomaksen ja toisen, kenen nimee en muista, kanssa autolla joskus 11 aikaan ja ne heitti mut kotiin.

Tuolla ois kyllä kiva käydä jatkossakin, mutta se vaan on aika myöhään. Vissiin vielä kun toi tasottava tohon loppuun taitaa olla sellanen joka kerta toistuva rituaali, niin oisin aina kotona vasta 11 jälkeen. Ja ei sekään auta jos käyttäisin julkisia, kun pitäis vaihtaa 3 kertaa ja siinä menis toi tunti suunnilleen kanssa. Pitää nyt kattoo että miten mää hoidan tän, oli kuitenkin letkeetä!

Niin joo ja sit siellä oli yks mies sillee et "Mistä oot kotosin, ai Suomesta, no sit sä varmaan tiedät Mölkyn? Mää pelaan sitä." Helmi!

No eipä tässä muuta, lähen kai ny pukeen päälle ja sitten suunnistaa sinne Zoen peliin. Niin joo ja täällä on tällä viikolla ollu jotain +12°C että kesä jo melkei. Lol.

Bisous, Kapa

2 kommenttia:

  1. hahahaha vähä hajosin tolle et "Mun verbitaivuttelut on meinaa yhtä kankeita kun tää taivuttelija itse" :DDDD ja tolle ei äiti, minä en juonut :D:D:DD
    kyllä se siitä lähtee positiivisemmaks! :)
    johanna

    VastaaPoista