keskiviikko 10. marraskuuta 2010

Höpö höpöjä

Ei mulla oikeen kai mitään asiaa oo. Loman loppumisesta on kulunu nyt viikko ja viäkään en oo lomapostausta saanu aikaseks. En tiä onko se hyvä vai huono. Jos mulla on ollu nii paljo kaikkee muuta nii en oo kerenny? No empä tiä. Välill^tuntuu etten tee mitää tääl siis niinkun mitää aktiviteettii, ain vaa hengaan kotona! Mut ohan seki iha jees, ainakin sitä kuuluisaa omaa aikaa itselleen tulee kerättyä täällä varastoon sitä Suomessa kuitenkin lopulta iskevää stressiä vastaan.

Toinen mun pääuutisista on että !!löysin kahet kengät!! Ah oon niin onnellinen kun löysin ne, koska siis noissa edellisissä ei tosiaan sitä kehumisen varaa hirveesti löytyny. Isken tähän nyt parit kuvat.


Springfield 29,95€


Promod 49,95€


ex-favorit, Spirit store 5€

Tälläst! Mul on iha muotibloggaaja fiilis, haha. En tiä oliks mul jotai muuta kerrottavana mut unohdin ne sit ainaki jos oli. Nyt pistän itteni kuntoo suihkun jäljiltä ja lähen ihmisten ilmoille ostaa jalkarasvaa ja ottaan jotai kuvia tuolt ulkoo kun nyt kerranki on kirkas ja kiva ilma. Eile ja toissa päivänä sato raivolla, rakeitaki tuli hetki. Mutta siä suomessa on kuulema helmee noitte lukimyrskyjen kans! Haha. Nojoo määki haluisin tänne lunta talveks, mutta taitaa olla turha toivo. Musta joulu ja kaikki, kui ankeeta!

Salutations a tout, meitsi menee.
Katri

P.S. Huomen ei oo kouluu kun mitä nyt oikein kai ymmärsin, nii on ensimmäisen laailmansodan uhrien muistopäivä tai joku vastaava? Mut helmee, lomaa!

4 kommenttia:

  1. noi korkkarit ja katri 190 cm pitkä! :D

    VastaaPoista
  2. nojooo, not bad..:D:D okei ehkä vähä liikaa mut ei se nii justii! nyt ainaki kehtaa sit kävellä pariisin kaduil 2VIIKON PÄÄST!!!

    VastaaPoista
  3. ihanat noi korolliset kengät i like it;)
    T. kikka4

    VastaaPoista
  4. täänks! oha ne iha jepat mutta oon huolella lipputanko niil, mut ei se mitää=)

    VastaaPoista