torstai 25. marraskuuta 2010

Muutoksia

... tähän blogin ulkoasuun muutama, en jaksanu enää kattella sitä samaa. Mutta en oo tähänkään tyytyväinen, toi kuva ei sovi tohon jotenkin väreiltä. Mutta koitin ettiä jotain hyvää muttei tollain nopeesti löytyny. ehkä koitan kaivella jostain googlen syövereistä jonkun perfect picturen tohon. Ja sanokaa ny si jos tää on jotenki huono muuten. en hirveesti miettiny mitä teen, kuhan vaan vaihoin että ois vähän erilainen (ja että kaikin tavoin voisin pakoilla tätä TPE-tutkielmaa jonka tunti on taas menossa) + halusin tätä tekstiosaa leveemmäks ja se ei onnistunu tolla edellisellä ulkoasupohjalla.

Mulla on hullu nälkä! Ja lol oon nii fiiliksissä siitä Pariisista et alotin tänää jo pakkaa. minä joka vihaan pakkaamista ja pakkaan aina just ennen ku lähetää. Tätä vuottakin varten aloin pakkaa lähtöö edeltävänä päivänä?

Nyt loppuu tää facebookkaus ja lähen kotii syömää vähä välipalaa (patonki+nutella=<3) ja tsembaloin sitten loppu illan kotona, kun en viitti mennä koriksee ku oon vähä viä kipeenä ja haluun varmistaa et oon terve ku pukki siellä Pariisissa! Toivottavasti oon maininnu ton reissun jo tarpeeks monta kertaa..

Mää palailen sitte kun on jotai asiaa taas, tai no vaikka ei olis. Eiköhä sit viimestää Pariisin jälkeen tuu vähän settiä tänne et kui helmi viikonloppu meillä oli kun te jäädytte kuoliaaks siä Suomessa ja tuskailette koeviikkojen kanssa ja no mitä kaikkee.

Laters, Kapa

P.S. Paljon onnea Katri, paljon onnea vaan!

2 kommenttia:

  1. jeps, ihan kiva ulkoasu sivuilla. Ja kiva että matkaintoa vielä on ja et ole liian kipeä!
    Bon voyage!

    VastaaPoista
  2. Juspa sanoi että tällä blogin taustakuvalla ja väreillä se ei pysty ollenkaan lukemaan blogia kännykästä, teksti häviää johonkin ruutumössöön. Jotenkin tykkäsin kuitenkin minäkin siitä edellisestä, nyt kun tätä on pari kertaa katsoonut. Nuo oikean laidan tekstit myös häviää tuohon pohjaan.
    MUTTA sisältö ja sinun jutut on aivan mahtavia, kiitos Katri! t Äitykkä

    VastaaPoista