keskiviikko 24. marraskuuta 2010

V.I.F.

No mää en sitten oo siitä viikonlopusta oo kirjottanu enkä jaksakaan, lol. Mutta no ei siä ollu mitään tarpeeks jännää mistä pitäis infoilla, ihan hyvät pippalot oli! Tässäyksi kuva sitten viä avec synttärisankari.



Oon nyt sunnuntaista asti ollu vähän kipeenä, nuhaa ja päänsärkyä ja kylmää ja tänään oli arrrmoton vatsakipu! Urheasti kuitenkin menin aamulla kouluun ihan kuolleena, nenä vaan valu ja kurkku oli kipee. Onneks on keskiviikko niin koulu loppu jo 12 as always.

Sitten päätettii Victorin kans lähtee aika extemporee leffaan. Tai olin mää sille vihjaillu Potterista mutta mää masennuin ihan täysillä kun katoin netistä että mitä ei oo version originaalee, pitäis sitä kattella sit ranskaks mitä! En halua ees tietää millaset äänet niitä on valittu dubbaa. Niin ton lannistuksen kautta luovuin hetkeks elokuva ideasta kunnes Victor kysy että haluanko lähtee kattoo leffaa nimeltä Red ja no sit uhmasin vatsakipua ja lähettii. Se oli kyllä hyvä! Olis ollu varmaa parempi jos oisin tajunnu sen kaiken läpän siitä, kun osa huitas vähän ohi, mutta oli tollain ranskakskin ihan viihdyttävä. Ja oli oikein oiva näyttelijä porukka tossa niin mikäs siinä sitten. Suositeltava!

Nyt punnitsen jos kysyisin Odilelta jos vosiin reste à la maison huomenna kun haluaisin olla terve sitten Pariisissa jonne lähetäänkin ihan pian jeejee oon fiiliksis, ja haluun shoppaaa ja meillä on kaikkia huippusuunnitelmia Jasminen kanssa ton viikonlopun varalle;) Can't waaait

Toi otsikko on taas jotai Victorin hyvää Suomi-kuittailuu kun tuli puheeks v.i.p. jostain tosi tärkeestä, niin se vaa jotai et luulenko jotenkin olevani nyt very important finnish tääl kun oon nii extraordinary Ranskassa ja jotai muuta shittii. Siis en tajuu näitä meijän juttuja kyllä, ihan paskaa läppää.

Nii sit tosta V.I.P. tuli mieleen hyvin menestynyt Jane-yhtye siitä yhestä kisasta mikä sen nimi oli? Mut anyway, sit nyt fiilistelen Janee ja Indxii ja ohhohoi, ihan mahtavaa!

2 kommenttia:

  1. Äitisi vinkistä kurkistin tänne. Kiva kuulla mitä pääsi sisällä siellä Ranskanmaalla liikkuu. Hauskaa Pariisin reissua! Nimmarionnittelut, ne on tänään torstaina!
    T:Merja Vantaalta

    VastaaPoista