perjantai 12. marraskuuta 2010

Vacances

Nyt on hypäri ja hyvää aikaa kertoo vähän tosta lomasta joka tosiaan loppu viikko sitten. Hyvä että mää oon nopee hoitaa näitä päivityksiä alta pois! Eli kyseessä oli siis lähes 2viikon pituinen loma, joka on täällä niinkun syysloma. No ekana lomaviikonloppuna oli se Tourssin keikka, josta teinkin jo erikseen sen postauksen. Siä oli helmee mutta ne vapaaehtois työntekijät oli aika pebasta. Mutta oli kiva nähä kaikki mita vaihtareita ja terapoida itseään siellâ kun kaikki ymmârsi sua ja blaablaa.

Sitten alku viikosta hengasin aika paljon Zoén ja parin sen kaverin kans, jotka oli meillä neljä päivää kyläilemässä. Victorin kans en oikein voinu tehä mitään kun sillä oli sellanen joku jatkokoulutus paikan pääsykokeisiin valmentava kurssi maanantaista torstaihin, joten se joko oli koulussa, teki läksyjä tai nukku. Zoén ja kavereitten kanssa sit käytiin esim. elokuvissa. En oikein ihan sitä leffaa kokonaan tajunnu mtta kyllä siin oli sellane tunnelta että koko leffasali vetisteli lopussa - minä mukaan lukien! Lopussa kaikki myös taputti mikä on kuulema tosi epänormia, joten tais se olla aika vakuuttava filmin pätkä. Elokuvan nimi oli Les petits mouchoirs (trans. pienet nenäliinat). Sitten käytiin myös jälleen luistelemassa ja shoppailemassa. Sitten ostin myös Skinssin ykköskauden ja katoin sen siinä alkulomasta. Se on ihan järkyttävän koukuttava!

Sitten torstaina, kun Victorin se koulujuttu loppu, niin lähettiin ajelee kohti Bretagnee ja Lannionin kaupunkia. Mentiin sinne sen takia, kun toi mun host perhe on asunu siellä ennen kun ne muutti Nantesiin ja pisti pystyyn ton niiden hotellin. Mentiin sinne Victorin ja Odilen kanssa, ja samalla heitettiin kotiin ne Zoén kaverit, jotka on sieltä Lannionista kotosin. Tykkään tästä mun selkeestä selittelystä?

Victorin kanssa sit majotuttiin sen parhaalla kaverilla, Leolla. Oli aika chillii. Se Lannion on toosi pieni semmone kylä, joten siellâ ei hirveesti ollu mitään aktiviteettia. Käytiin kahviloissa ja baareissa ja hengailtiin puistoissa ja sit yhtenä päivänä käytiin kattoo sellasii kiviä. Kuulostaapa hienolta, kiviä. mut siis ne oli sellasii 'punasii' ja oli ne kivan näkösiäkin! Jotenkin siihen liitty tulivuoret ja maan hankautuminen ja kaikki tollaset mantsa jutut, mutta en muista enää, enkä kaikkee ees tajunnu mitä mulle selitettiin.

Perjantaina lähettii sit sieltä Lannionista käymään Insolent -reggea festareilla, sen kaupungin nimi oli Morlaix. Siellä oli aika jeba meiningit! Ja oli hyviä esiintyjiäkin, harmitti vaan kun en voinu hoilata mukana kun ei ollu lyriikat ihan hallussa. Sain myös joltai tyypiltä nimikirjotuksen. Mulle vaan sanottii et se on tosi hyvä ja famous mutta kulle ei ikinä selvinny että _kuka_ se niinkun oli. Joku basisti kai joo?

Lannionissa oli maanantaina yhet pirskeetkin. Isännän nimi oli Axel, Victorin noita hyviä kavereita sekin. Oli lepposta. Meitä oli joku 12 kai. Meitsi ei nukkunu ollenkaa, kun tiesin kuin tuskasta ois ollu nukkua vaan tunti pari ja herätä klo 6:00 lähtevään junaan. Junalla sit ensin Rennesiin ja sieltä bussilla Nantesiin, kotona klo 10.30.

Tiistain ja keskiviikon vaan lagasin. Se oli siis kuningas lagaus! Tiistaina kävin ostaa Skinssin 2. tuotantokauden ja katoin sitä keskiviikkona 7h + Aladdinin jonka ostin myös! Oli jo niin ikävä noita Disney-elämyksiä. Ja torstaina oli paluu kouluun, lol.

Loma oli aika lepposa kaiken kaikkiaan! Oli kiva nähä noita Victorin parhaita kavereita sielä Lannionista ja tollasta. Pistän lomakuvia kun oon kotona, jos siellä on mitään julkasukelposta. Muutenkin oon ollu vähän laiska ottaan kuvia - joojoooo äiti huono juttu! - mutta kun en tykkää tosta mun kamerasta kun se ei oo hyvä. Se on ok mutta ei hyvä! Kun Suomessa on tottunu ottaa suurimman osan kuvista järjestelmäkameralla niin täÄ pokkari ei vaan riiitä! Mut koitan tsemppaa kuvien kans.

Katri

P.S. Näin unta että olin Kuopiossa vaihto-oppilaana. Huisia!
P.P.S. Tâstä tuli romaani! Taas varmaan vaan äiti lukemassa

1 kommentti:

  1. mamma täällä moi. Taas tuli blogille uutta lukijakuntaa, kun oli kaverit kylässä.Oli näköjään kiva loma.

    VastaaPoista