keskiviikko 17. marraskuuta 2010

Pohdiskeluja

Tänää tuli Humberto käymää Nantesis hoitaa jotai paperi hommia, ja hengattii sen kans sit koko päivä siihen asti kun se äsken lähti takasin kotsaansa junalla. Jumatsukka mää koin hetkellisen masennuksen kun Humbertto puhuu ihan törrrrkeen hyvää ranskaa. Oikeest lol. Se kylla osas jo tänne tullessa aikas hyvin, mutta siis oikeest! Ma francaise est trrres nul comparé à Humberto. Putain merde, tää riipasee. Mutta joo, on tässä aikaa viä progresser kielellisellä tasolla. Ja no muutenkin. ja oli kyllä siis kiva nähä sitä, pääsi vähän avautuu ja sellast. Mukava poika tuo meidän mexican!

Ja kun se kerto sen perheest ja kun niil on aika paljon ongelmii keskenää, mut ei tarpeeks syitä että se vois vaihtaa hostei, niin tajus kunnolla et mul on kyl tooosi kiva perhe tääl. Oikein priimaa sanoisinko! Aijon kyllä pitää yhteyksiä vielä tän vuodenkin jälkeen iha varmana. Ja toivoisin hirrveesti että ne tulis Suomeen visiitille, niin voisin vähän näyttää paikkoja. Victorkin aina kettuilee mulle Suomest ja siit et oon suomalainen ja siit kielest ja sellast, koko ajan heittämäs jotai settii, nii sen pitäis nähä mitä se oikeesti on!

Ah, oon kyllä oppinu arvostaa Suomee ja suomalaisuutta täällä niin paljon enemmän. Huippu mesta tuo pingviinien ja jääkarhujen luvattu maa? Mutta oikeesti, ei oo parempaa kun Suomi! Siel on kaikki niin hyvin. Kouluo n ihan superhyvä järjestelmäinen (?), ihmiset on ihania (täh luulin että oon ajatellu että suomalaiset on vaa jäätäviä paskoja joista ei oo mihinkää, varsinkin miehet, mutta näin ne mielipiteet vaa muuttuu kun ottaa etäisyyttä) ja kaikki on vaa hienosti ja juttu toimii + je préfère la neige plus de la pluie. Beaucoup plus.

Mutta sitä en kyllä ymmärrä, että miten oon eläny 16 Suomen talvee kuolematta hypotermiaan tai johonkin sisäelinten jäätymiseen, koska täällä oli esim tänään joku +7°C ja sato vettä, ja tuntu että oli ihan jääätävän kylmä! Mietin vaan että kuin niistä -30°C pakkasista on selvitty. Kerrospukeutuminen saattaa olla tähän se avainsana? Täällä sitä ei oikein tunneta.

Viikonloppuna Lannioniin ja 9päivän päästä Pariisiin! En tiä monta kertaa oon maininnu näistä, mutta oon nii fiiliksissä niin se on ihan sallittua!

Katri

P.S. Laittakaa oikeesti niitä postaus-ideoita tai muuten tää homma surkastuu säÄlittäväks päivien kulku -lötinäks eikä se oo yhtään hauskaa luettavaa, vai?

8 kommenttia:

  1. kerro sun seksikokemuksistas ranskalaisten miesten kanssa:)

    VastaaPoista
  2. :DDDDD ^ahahah. tbma

    VastaaPoista
  3. aa joojoo pistänkin sen aiheeks heti seuraavaa kirjotuksee!=)

    VastaaPoista
  4. hahahah :D

    vähä hajosin tolle täh luulin että oon ajatellu että suomalaiset on vaa jäätäviä paskoja joista ei oo mihinkää, varsinkin miehet :D:D:D

    ja musta on hauska lukee tälläst päivien kulku lötinää ja jos syötte pihviä :D

    Johanna

    VastaaPoista
  5. Ja tuo eka anonyymi en ollut minä
    t äiti

    VastaaPoista
  6. ööh.. mahtavaa.. mää vaan haluun kadota videopelien ihmeelliseen maailmaan

    VastaaPoista
  7. jotain juttua siit kuinka nopee kieltä oppii ymmärtää/puhuu, millasii ongelmii sen kielen kaa on tullu?

    VastaaPoista