maanantai 15. marraskuuta 2010

Laatuaikaa

Viikonlopun oli meijän hotla suljettuna ja käytettiin se aika hyväks ja lähettiin koko perheen voimin vähän ajelee. Lauantai aamuna suunnaatiin ensin semmoseen -linnaan joka oli kaupungilla nimeltä -. Matkan varrella pysähdyttii vetää safkat joen varteen picnic muodossa. Patonkia ja jugurttia ja tollast.

Siellä linnassa oli sellanen esittelykierros mut multa huitas aika hyvin ohi se koko setti. Eipä jääny selostuksest mitää oikee kätee. Mut iha kiva linna se oli, ei siinä mitää. Sit käytiin isel samas kaupungissa kahvittelee ja sit meijän oli viel tarkotus mennä käymää jossa Leonardo Da Vincin jossain mestas, mutta Zoé ja Victor protestoi niin pahasti sitä vastaa ja oli muutenkin myöhä, et lähettiin ajelee kohti meijän hotellii.

Sinne oli muistaaksein parin tunnin ajo. Hotellin nimi oli Campaine tai joku sellanen (mahtavaa et mul on aina nimet hallus!). Kun oltii tapeltu sängyist (lopulta mää olin nukkumas lattialla) ja pistetty kamat ja tolalset, niin lähettii pizzeriaa syömää. Se oli iha hyvää, ei mitää spesiaalia mutta kyl se alas meni oikei sukkelaa. Täytteenä 4 fromages.

Sit kun päästii sielt pizzeriasta takas hotellille, nii kello olikin jo nii paljon et mentii sänkyihin. Victor katto leffaa ja mä pelasin Quitar heroo Nintendo DS:sällä ja Zoé oli facebookis sen iPodilla. Kaikki vaikutti rauhalliselta. Kunnes Victor lhti vessaan ja Zoé sano mulle että otan Victorn sängyn. No mää tein työtä kâskettyä koska untuvapeitto ja pehmeä patja houkutteli. Kun Victor tuli vessasta niin alko kunnon sängysota episodi! Loppujen lopuks heräs varmaa koko hotelli kun Zoé vaa jotai rages. No, Zoé sitten lopulta nukku puolittain kasassa olevassa varasängyssä oikein maukkaat yöunet... Tai jotain sinnepäin.

Aamulla sitten iskettiin aamupalalle ennen kaheksaa, ja puoli kymmenen lähettiin 10minuutin kävelymatkan päässä olevaan Futurescopeen. Mulla ei ollu oikeestaan kauheesti tietoo mikä paikka se oli. Mutta siis siellä oli pari sellasta alitetta ja sitten 3D ja 4D näytöksiä eri aiheista ja pari dokumenttii ja tollasta. Siellä käytiin myös syömässä sellases grillissä. Oli ihan ok ruuat. Siellä Futurescopessa meni sit koko päivä ja joskus 7 aikaan lähettiin suorittaa aprin tunnin ajomatkaa takas kotiin. Mää olin ihan tööt ja nukuin koko matkan ja kotona menin sit vaa facebookin kautta nukkumaan.







Oli lepposa viikonloppu! Ja kun just tosi harvoin tehään mitään koko perheen kans kun tota hotellii ei voi sulkee vaan ihan koska tahansa millon huvittaa. Tänää oon ollu ihan kuoleman vâsyny ja meinasin aamul myöhästyy koulust (ok joo oikeesti myöhästyin pai minsaa mut ei kerrota sitä kellekää) ja oli muutenkin tylsä päivä. Nyt voisin koht lähtee kotiin päin täältä koulun kirjastosta. Ei mitään ohjelmaa tiedossa, lagaan vaan ja voisin kattoo Skinssi ranskaks. Ja tietty on mun lemppari, ruokailu!

Keskiviikkona tulee meksikolainen Humberto käymään Nantesis hoitaa jotai juttui niin nähään se varmaan Victorin kans. Kiva nähä sitäkin pitkästä aikaa! ja viikonloppuna mennää taas Lannioniin synttäri pippaloihin Victorin kans. Ja sitten tulee kaikista paras Pariisin reissu Jasminen kanssa, jonka suunnittelussa oonkin jo edistyny!

Palaillaan, Katri

P.S. EEEEEEEI katoin ikkunasta ulos ja sataa kaaatamalla ja mun pitäis lähtee kotiin. Sateen varjoa ei myöskään ole tän päivän varustuksessa. Pirun jepa!

P.P.S. Miks näistä mun teksteistä tulee aina tälläsiä romaaneja joita kukaan ei varmasti lue?

3 kommenttia:

  1. kyllä lukee, kato vaikka laskuriiiii.

    VastaaPoista
  2. OLiko siellä sitä 3 D filmiä siitä postia kuljettavasta lentokoneesta, me nähtiin se Juspan kanssa ikiaikoja sitten tosin , kun Philippen kanssa käytiin siellä Futuroscopessa.
    KIvalta kuulosti teidän reissu! Saitko perhekuvaa??? Maman

    VastaaPoista