lauantai 6. marraskuuta 2010

turhuuksia et caetera

Loma ohi ja takasin arjessa, kirjottelen lomasta sit kun tulee fiilistä kirjottaa hullut stoorit, nyt ei sellasia fiiliksiä ole. Saatiin pari koetta eilen takas koulussa. Sain pisteitä mantsan kokeessa! Oke joo joku 3 kai, en oikein ymmärtäny sitä merkintätapaa, mut siis anyway, points are points! Ja englanti nyt meni iha jees vaikka oli jotain säälittäviä huolimattomuus virheitä, mitkä on suomessakin mun juttu. Kuuntelu/sanelusta sain 28/30 ja tuottavasta 16/20 mikä on siis kyllä aika hyvä, mut oisin voinu saada enemmänki jos oisin vähä miettiny järjellä jossai kohdissa. Mutta joo oon tyytyväinen ja hostit sitäkin enemmä, ne oli iha et oujee vähä hyvä toi mantsa et oot saanu kirjotettuu lauseita! Ja opettajan kommentit oli aika huvittavii kyllä kanssa, kannustavia ainakin... hah.

Et caetera tohon otsikkoon tuli siitä, kun en ollu ennen kuullu ainakaan tietosesti tota sanaa joka siis on ja niin edelleen suomeks, ja eilen koulussa kaikki opettajat sano sen monta kertaa ja sit kotona Odile käytti sitä ja kysy et tiänkö mitä se tarkottaa j sit Zoé hoki sitä kun se selitti jotai asiaa. Aika tärkee, mutta olin hämmentynyt. Kiintoisaa.

Meillä on Jasminen kanssa suunnitteilla viikonlopun Pariisin reissu parin viikon pÄÄstä, mutta mun vaan pitää ensin puhua hostien kans tarkemmin siitä, ja kysyä host tädiltä josko päästäis sen luokse majotuu yheks yöks. Ei tarttis hotellia miettiä. Mutta en oo vielä saanu aikaseks, Jassu lupaan että tänään kysyn!

Ei kai tässä muuta, tulin vaa kirjottelee kun ei oo pariin viikkoon melkeen tullu mitää hyvää settiä. Täällä oli eilen muuten +20°C !

Terkkuja ja sellasta, Katri

P.S. Mulla on koirakuume!

2 kommenttia:

  1. Jooooo helmi lämmintä:oo tääl Suomes aiva jäätävää joku -7 astettta nytki:// Eilen sato luntaki kivasti ja näin.. Tänään koulussa ois tarvittu Kapaa kestä ois voinu pitää kii ku juostii ruokalaan mutta ei ollu..;( piti sipsuttaa häihärin kanssa kaksin:/ :))
    T. aitoeskari

    VastaaPoista
  2. oho siel o niin kylmä! sehÄ on talvi jo. haha ruokala juoksut on huippuja! ja löysin muute kahet kengät tänää!! tres genial etten sanois;) meette huome kuulemma raxii haha perus:D hantsu sano ku soitin sille tänää. se kertoo terkut sit huome!

    VastaaPoista